foto

Kateřina Pechová

  • nar. 14.8.1995 (25 let)
    Strakonice, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Stáří není pro sraby
2018 Na okraji lesa (studentský film)
2015 KDYBY (studentský film)
2014 Hany
Jiná (studentský film)
2012 Adriana (amatérský film)

TV seriály

2020 Sestřičky Modrý kód (TV seriál)
Škola volá (E07)
2017 Specialisté (TV seriál)
Temné touhy (S01E03)
Doktorka Kellerová (TV seriál)
Návrat (S02E10)
Sirotci (S02E04)
2014 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 1 (S02E01)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Hudební videoklipy

2015 Smrtislav - V noci se mi zdálo (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2020 Pomozte dětem - Kuře v bačkorách (TV pořad)