foto

Kateřina Pechová

  • nar. 14.8.1995 (21 let)
    Strakonice, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 KDYBY (studentský film)
2014 Hany
Jiná (studentský film)
2012 Adriana (amatérský film)

TV seriály

2017 Specialisté (TV seriál)
Temné touhy (S01E03)
2014 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 1 (S02E01)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Hudební videoklipy

2015 Smrtislav - V noci se mi zdálo (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace