foto

Dan Grimaldi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 The Quitter
2009 Chasing the Green
2008 iMurders
2007 Made in Brooklyn
2000 Temná zákoutí
1999 The Stand-In
1994 Crooklyn
Daddy's Girl
Všude dobře, doma nejlíp
1990 Mortal Sins
Muži bez respektu
1986 Joey
1982 The Junkman
1979 Poslední oběť

TV seriály

2016 Všemocný (TV seriál)
Zabití Eddieho Morry (E12)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Downward Spiral (S02E10)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Moonlighting (S02E09)
2007 Rodina Sopránů (TV seriál)
Made in Amerika (S06E21)
Modrá kometa (S06E20)
Nový příchod (S06E19)
další epizody (8)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Studené kameny (S06E11)
Pouť (S06E09)
Kukuřičné placky (S06E08)
další epizody (10)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Nic ve zlém (S05E13)
Zkušební sen (S05E11)
Chladnokrevná msta (S05E10)
další epizody (9)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Příboj (S04E13)
Elois (S04E12)
Silný, mlčenlivý typ (S04E10)
další epizody (9)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Jednočlenná armáda (S03E13)
Šílená láska (S03E12)
A ochraňuj nás před mocí Satanovou (S03E10)
další epizody (9)
Právo a pořádek (TV seriál)
Deep Vote (S11E24)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Panoptikum (S02E13)
Přijde chlap k psychiatrovi (S02E01)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Welcome to Camelot (S01E01)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Carrier (S08E17)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Scoundrels (S05E09)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Manhood (S03E21)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Asylum (S02E04)

Dokumentární

2010 Video Nasties: Moral Panic, Censorship & Videotape - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky