foto

Štepánka Fingerhutová

  • nar. 1.7.1996 (22 let)
    Příbram, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Štěpánka Fingerhutová je česká herečka. Studovala na osmiletém gymnáziu Budějovická v Praze, to ale nedostudovala a v roce 2012 se jí podařilo složit příjímací zkoušky a začít studovat na Pražské konzervatoři.

Mezi její první filmové zkušenosti patřila role v studentském filmu Svlíkání, který byl v roce 2013 v rámci Českého lva nominovám na cenu Magnesia za nejlepší studentský film. V současné době už má za sebou účinkování v několika filmech i seriálech, jako např. ve dvanácté sérii Ordinace v růžové zahradě, v kriminálně-dramatickém seriálu Lynč nebo v seriálu Co by kdyby.

Štěpánku je také možné vidět v Divadle Na Rejdišti nebo v Činoherním klubu ve hře „Kati“. Věnuje se také modelingu, zpěvu a přednesu. Ráda fotografuje, čte i vaří. Mezi její oblíbené filmy patří Mechanický pomeranč či Život Adele. Má také ráda britské seriály Doctor Who a Skins.

Miroslav "mimars" Mareš

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bajkeři
Úkryt v zoo
2016 Dvojníci
Hlas pro římského krále (TV film)
2015 Barbelo
Cesta do Říma
Vánoční Kameňák
2014 Hany
Téměř my (studentský film)
Šťastná
2013 Kameňák 4
Rozkoš
2012 Svlíkání (studentský film)

TV seriály

2018 Co by kdyby? (TV seriál)
Úplně zlatá rybka (E05)
Totální neviditelnost (E04)
Absolutní upřímnost (E03)
další epizody (5)
Inspektor Max (TV seriál)
Závody se smrtí (E10)
Lynč (TV seriál)
Pravda (E08)
Likvidace zásob (E07)
Špína (E06)
další epizody (8)
Polda (TV seriál)
Šikana (S03E07)
2017 Specialisté (TV seriál)
Nehoda (S02E14)
Polda (TV seriál)
Lovci pokladů (S02E03)
Mazalové (TV seriál)
Úplně ztracená princezna (S02E02)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Neúměrné riziko (S12E76)
Vyšetřování (S12E75)
V poutech (S12E74)
další epizody (8)
2016 Jetelín (TV seriál)
Bláznivá Róza (E14)
Mordparta (TV seriál)
Oběť (S01E07)
Pustina (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
S.E.D.M.E.R.O. (S01E07)
2015 Atentát (TV seriál)
Chobotnička (E09)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace