foto

Štepánka Fingerhutová

  • nar. 1.7.1996 (21 let)
    Příbram, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bajkeři
Úkryt v zoo
2016 Dvojníci
Hlas pro římského krále (TV film)
2015 Barbelo
Cesta do Říma
Vánoční Kameňák
2014 Hany
Téměř my (studentský film)
Šťastná
2013 Kameňák 4
Rozkoš
2012 Svlíkání (studentský film)

TV seriály

2018 Inspektor Max (TV seriál)
Závody se smrtí (E10)
Polda (TV seriál)
Šikana (S03E07)
2017 Specialisté (TV seriál)
Nehoda (S02E14)
Polda (TV seriál)
Lovci pokladů (S02E03)
Mazalové (TV seriál)
Úplně ztracená princezna (S02E02)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Neúměrné riziko (S12E76)
Vyšetřování (S12E75)
V poutech (S12E74)
další epizody (8)
2016 Mordparta (TV seriál)
Oběť (S01E07)
Pustina (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
S.E.D.M.E.R.O. (S01E07)
2015 Atentát (TV seriál)
Chobotnička (E09)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace