foto

Štepánka Fingerhutová

  • nar. 1.7.1996 (21 let)
    Příbram, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bajkeři
Úkryt v zoo
2016 Dvojníci
Hlas pro římského krále (TV film)
2015 Barbelo
Vánoční Kameňák
2014 Hany
Šťastná
Téměř my (studentský film)
2013 Kameňák 4
Rozkoš
2012 Svlíkání (studentský film)

TV seriály

2017 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Neúměrné riziko (S12E76)
Vyšetřování (S12E75)
V poutech (S12E74)
další epizody (8)
2016 Mordparta (TV seriál)
Oběť (S01E07)
Pustina (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
S.E.D.M.E.R.O. (S01E07)
2015 Atentát (TV seriál)
Chobotnička (E09)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace