foto

Radovan Masár

  • nar. 11.10.1985 (31 let)
    Piešťany, Slovensko, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2017 Poét
2016 Taxi 121
2015 Barbelo
Kam s ním?
Rivalové navždy - bitva o tenisky (TV film)
2014 All of Me (studentský film)
2013 Address (studentský film)
Křídla Vánoc
2012 Můj bratr (amatérský film)

TV seriály

2016 Polda (TV seriál)
Sofija (TV seriál)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (2)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace