foto

Radovan Masár

  • nar. 11.10.1985 (33 let)
    Piešťany, Slovensko, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2017 Poét
2016 Taxi 121
2015 Barbelo
Kam s ním?
Rivalové navždy - bitva o tenisky (TV film)
2014 All of Me (studentský film)
2013 Address (studentský film)
Křídla Vánoc
2012 Můj bratr (amatérský film)

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
2016 Polda (TV seriál)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (3)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace