foto

Jošio Harada

  • nar. 29.2.1940
    Tokio, Japonsko
  • zem. 19.7.2011 (71 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Kiseki
Óšikamura sódóki
2010 Rosuto kuraimu: Senkó
Zatôichi: The Last
2009 Kurobe no taijó (TV film)
Ultra Miracle Love Story
Ógonka: Hisureba hana, šisureba čó
2008 Aruitemo aruitemo
Hotaru no haka
Tamio no shiawase
2007 Dororo
Jitsuroku rengô sekigun: Asama sansô he no michi
Little DJ: Čiisa na koi no monogatari
Orion-za kara no shôtaijô
2006 Hana
Nippon no džitenša dorobó
Vyšetřování nočních můr
ウォーターズ
2005 Bókoku no aegis
Drawing Restraint 9
Jankí bokkó ni kaeru: tabidači no toki
Taika no kaišin (TV film)
2004 Chichi to kuraseba
Niwatori wa hadaši da
Tengoku no hon'ja: Koibi
2003 9 Souls
Azumi
Kantoku kansen
Shôwa kayô daizenshû
Time Limit (TV film)
2002 KT
Kjóki no sakura
Onna kunishuu ikki
Siritsutantei Hama Maiku: Namae no nai mori
2000 Another Heaven
Party 7
Suri
Zawa-zawa Shimokita-sawa
1998 PūPū no monogatari
1997 Onibi
1996 Kagerô II
1995 Girl of Silence, The
Ringu (TV film)
Umihoozuki
Štvanice
1993 Kekkon
1992 Icuka giragira suru hi
Netorare Sosuke
1991 Jumedži
Kiss jori kantan 2: Hjórjú hen
Rasuto Furankenshutain
1990 Róningai
Tekken
Ware ni ucu joi ari
1989 Dotsuitarunen
Hotaru
Kiss yori kantan
Kuraimuhanta Ikari no Judan
Ni ju-seiki shonen dokuhon
Yumemi dohri no hitobito
1988 Flying hišó
Tomorrow Ašita
1987 Chôchin
Klub kaskadérů
1986 Jen žádné komixy!
New Morning of Billy the Kid
1985 Ikiteru uchiga hana nanoyo shin-dara sore madeyo to sengen
Tosha 1/250 bunbyo Out of Focus
1984 Saraba hakobune
Umicubame Džó no kiseki
1983 Manji
Namidabashi
1981 Kageróza
1980 Mr., Mrs., Ms. Lonely
Zigeunerweisen
1979 Ana no kiba
Jami no karjúdo
Saraba eiga no tomo jo: Indian Summer
1978 Genshiryoku sensô
Inubue
Mahiru nari
Orange road kjúkó
Spiknutí klanu Jagjú
1977 Hišú monogatari
Opuštěná dívka Orin
1976 Horká stopa
Jasagure deka
1975 Macuri no džunbi
1974 Den-en ni shisu
Rjóma ansacu
Shura-yuki-hime: Urami Renga
1973 Akai tori nigeta?
Mušukunin mikogami no jókiči: Tasogare ni senkó ga tonda
1972 Mušukunin Mikogami no Džókiči: Kiba wa hikisaita
Mušukunin Mikogami no Džókiči: Senpú ni kako wa nagareta
1971 Hačigacu no nureta suna
Kanto nagare-mono
Kantó kanbukai
Noraneko rokku: Bósó šúdan '71
1970 Hangjaku no melody
Shinjuku outlaw: Buttobase
1968 Fukušú no uta ga kikoeru

TV seriály

2009 Fumó čitai (TV seriál)
2007 Kira kira kenshûi (TV seriál)
Tetsuko no Tabi (TV seriál)
2005 Hachiro ~Haha no Shi, Chichi no Shi~ (TV seriál)
Walkers (TV seriál)
2004 Suna no utsuwa (TV seriál)
Tóbóša (TV seriál)
2003 Black Jack ni yoroshiku (TV seriál)
Jankí bokó no kaeru (TV seriál)
2002 Tókjó niwacuki ikkodate (TV seriál)
2000 Another Heaven (TV seriál)
1999 Maiko-san wa Meitantei! (TV seriál)
1997 Móri Motonari (TV seriál)
1971 Haru no sakamiči (TV seriál)
Tennó no seiki (TV seriál)

Dokumentární

2006 Eiga kantoku tte nanda!

Host

TV pořady

2012 Nippon Academy šó (TV pořad)
2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1982 Waratte iitomo! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky