foto

Cubasa Honda

  • nar. 27.6.1992 (27 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tsubasa Honda se narodila 27. června 1992 v Tokiu. Její vzdělání probíhalo na Shinjuku Yamabuki High School a The Open University of Japan. Svou kariéru v zábavním průmyslu začala v polovině roku 2006, když se stala modelkou časopisu Seventeen.

V televizním světě se poprvé objevila 25.srpna 2011 a to na populární programu TBS Television v seriálu Shima Shima. Na další nabídky nemusela dlouho čekat a po pár televizních vystoupeních, přišel v listopadu roku 2012 i její první filmový debut ve filmu Fashion Story: Model. Od té doby se její obsazení ve filmech a seriálech výrazně zvýšilo. Jejím nejúspěšnějším filmem je Rakugo Eiga (2013). Tento film byl nejenže nominován na Fantastic Land Award na mezinárodním Yubari Fantastic Film Festivalu v roce 2013, ale také se stal TOP 1 za nejvíce prodaných DVD v zahraničních kinech.

Mkqp

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kúbo ibuki
Tenki no ko
Šinbun kiša
2018 Higašino Keigo: Tegami (TV film)
Kon'ja, romansu gekidžó de
2017 Hagane no renkindžucuši
2016 Mogura no uta: Hongkong kjósókjoku
Šódžo
2015 Kišúten eki terminal
Kouhaku ga umareta hi (TV film)
2014 Aoharaido
Nišino Jukihiko no koi to bóken
Saikó no omotenaši (TV film)
Tokyo ni Olympics o Yonda Otoko (TV film)
2013 Enoshima Prizm
GTO: New Year's Special (TV film)
Gozen 3 ji no Muhouchitai
Subete wa kimi ni aeta kara
2012 Fashion Story - Model
GTO Aki mo Oni Abare Supesharu! (TV film)
Rakugo eiga

TV seriály

2019 Cheat: Sagiši no minasan, gočúi kudasai (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Júbe wa otanošimi dešita ne (TV seriál)
Arata naru bóken e (E06)
Meikjú wa futatabi (E05)
Futari no susumu miči wa (E04)
další epizody (6)
Radiation House (TV seriál)
Tokubecušú: Tabidači (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2017 Chase (TV seriál)
Okusama wa, toriacukai čúi (TV seriál)
Wanitokagegisu (TV seriál)
2016 Džimi ni sugoi! Kóecu girl Kóno Ecuko (TV seriál)
2015 Jamegoku: Jakuza jamete itadakimasu (TV seriál)
Koinaka (TV seriál)
2014 Henšin (TV seriál)
2013 Ando Lloyd~A.I. knows LOVE ?~ (TV seriál)
Shomuni (TV seriál)
Tonbi (TV seriál)
Vampire Heaven (TV seriál)
2012 GTO: the Great Teacher Onizuka (TV seriál)
Kagi no kakatta heja (TV seriál)
Papadoru! (TV seriál)
Piece (TV seriál)
Renai Neet: Wasureta Koi no Hajimekata (TV seriál)
Strawberry Night (TV seriál)
2011 Shima shima (TV seriál)
2010 Zettai reido (TV seriál)
Šinikare (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky