foto

Burk Sharpless

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Morbius
2016 Bohové Egypta
2015 Poslední lovec čarodějnic
2014 Drákula: Neznámá legenda

TV seriály

2019 Ztraceni ve vesmíru (TV seriál)
Ztroskotání (S02E01)
2018 Ztraceni ve vesmíru (TV seriál)
Pozor, Wille Robinsone! (S01E10)
Zamoření (S01E03)
Diamanty na obloze (S01E02)
další epizody (4)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Ztraceni ve vesmíru (TV seriál)
Devadesát sedm (S02E10)
Skořápky (S02E09)
Neznámo (S02E08)
další epizody (10)
2018 Ztraceni ve vesmíru (TV seriál)
Pozor, Wille Robinsone! (S01E10)
Vzkříšení (S01E09)
Trajektorie (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky