foto

Kamila Trnková

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Národní třída
Případ dvou sester (TV film)
2015 Road-Movie (studentský film)
2014 Hodina mezi psem a vlkem (studentský film)
V lese je tma (studentský film)
2013 Maria Stock (studentský film)
2012 Co s Mirkem? (studentský film)

TV seriály

2019 Rapl (TV seriál)
Ahoy Sázavo (S02E10)
Kebab Aleppo (S02E09)
Bubáci (S02E07)
další epizody (5)
2018 Haunted (TV seriál)
The Woman in White (S01E01)
Profesor T. (TV seriál)
Kolej Vltava (E01)
2017 Charité (TV seriál)
Zeitenwende (S01E06)
Götterdämmerung (S01E05)
Wundermittel (S01E04)
další epizody (6)
Specialisté (TV seriál)
Temné touhy (S01E03)
2016 Pustina (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 3 (E03)
2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Smrt na biofarmě (E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky