foto

Lakis Papastathis

  • nar. 1943
    Volos, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Taxidi sti Mytilini
2001 To monon tis zois tou taxeidion
1987 Theofilos
1981 Ton kairo ton Ellinon
1974 Mia zoi Golfo

Dokumentární

1978 Paraskinio (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2010 Taxidi sti Mytilini
1987 Theofilos

Dokumentární

1978 Paraskinio (TV seriál)

Střihačská filmografie

Filmy

1988 Polis
1974 Mia zoi Golfo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky