foto

Kim Hamilton

  • nar. 12.9.1932
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 16.9.2013 (81 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Body and Soul
1979 Stone (TV film)
1978 A Family Upside Down (TV film)
Doctors' Private Lives (TV film)
Lady of the House (TV film)
1977 Fat Albert Christmas Special, The (TV film)
1973 Rušná ulice
1971 Kotch
Mooch Goes to Hollywood (TV film)
1967 Me and Benjy (TV film)
1966 Divocí andělé
1962 Jako zabít ptáčka
1960 The Leech Woman
The Wizard of Baghdad
1959 Odds Against Tomorrow
1957 Something of Value

TV seriály

2008 Private Practice (TV seriál)
Serving Two Masters (S02E06)
2000 Girlfriends (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Remand (S06E10)
1995 The Client (TV seriál)
1993 Trade Winds (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Blood Is Thicker... (S02E14)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Poslední úkol (S04E09)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1984 Papírové panenky (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Sanford (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
Tarzan and the Super 7 (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Executive Suite (TV seriál)
Future Cop (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1974 Chopper One (TV seriál)
Good Times (TV seriál)
That's My Mama (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Clear Horizon, The (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Whiplash (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Big Tall Wish (S01E27)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Leave It to Beaver (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace