foto

Josef Kuhn

  • nar. 6.12.1960 (59 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Poslední z Aporveru
2015 Korunní princ (TV film)
2014 Andělé všedního dne
Dědictví aneb Kurva se neříká
Šťastná
2013 Angelika
Duch nad zlato (TV film)
Něžné vlny
2012 DonT Stop
Martin a Venuše
Muž, který se směje
2011 Hranaři
Tři mušketýři
2010 Sama v čase normálnosti (TV film)
2009 O království z nudlí a štěstí bez konce (TV film)
Solomon Kane

TV seriály

2018 Krejzovi (TV seriál)
Ať straší duchové! (S01E27)
2016 Doktor Martin (TV seriál)
Zešílíme spolu! (S02E10)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Sanitka 2 (TV seriál)
Špačkovi v síti času (TV seriál)
2012 Merlin (TV seriál)
Pohřešovaný (TV seriál)
2011 Borgia (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Expozitura (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 A je to naše! (TV pořad)
2015 Tchyně (TV pořad)
2013 Křižovatky života (TV pořad)
2007 Záhady Toma Wizarda (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky