foto

Josef Kuhn

  • nar. 6.12.1960 (56 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Poslední z Aporveru
2015 Korunní princ (TV film)
2014 Andělé všedního dne
Dědictví aneb Kurva se neříká
Šťastná
2013 Angelika
Duch nad zlato (TV film)
Něžné vlny
2012 DonT Stop
Martin a Venuše
Muž, který se směje
2011 Hranaři
Tři mušketýři
2010 Sama v čase normálnosti (TV film)
2009 O království z nudlí a štěstí bez konce (TV film)
Solomon Kane
Zemský ráj to napohled

TV seriály

2016 Doktor Martin (TV seriál)
Zešílíme spolu! (S02E10)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Sanitka 2 (TV seriál)
Špačkovi v síti času (TV seriál)
2012 Merlin (TV seriál)
Pohřešovaný (TV seriál)
2011 Borgia (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Expozitura (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

TV pořady

2017 A je to naše! (TV pořad)
2015 Tchyně (TV pořad)
2013 Křižovatky života (TV pořad)
2007 Záhady Toma Wizarda (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace