foto

Sakari Kirjavainen

  • nar. 30.10.1960 (58 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2011 Ticho
2007 Tali-Ihantala 1944
2001 Ken tulta pyytää
1997 Qulleq - traanilamppu
1996 Viisasten kivi
1992 Saranakoira
1990 Alaska (studentský film)
1986 Pluus (TV film)
1983 Birgit (studentský film)

TV seriály

2009 Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Kahdesta pahasta (E06)
Hermovaurio (E05)
Työsuhde (E04)
další epizody (6)
2008 Magnus Fredrik Skielm (TV seriál)
Suomen armeijan kotiutus (E10)
Kustaa IV Aadolfin vangitseminen (E09)
Sota on hävitty (E08)
další epizody (10)

Dokumentární

1999 Ruunaus
1984 Peltiaurinko (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Ken tulta pyytää
Sagan om Iisko-Matti & kärleken
1997 Qulleq - traanilamppu
1996 Viisasten kivi
1993 Yösydän
1992 Saranakoira
1990 Alaska (studentský film)
1986 Pluus (TV film)

Dokumentární

1999 Ruunaus
1985 Pajazok (studentský film)
1984 Peltiaurinko (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Ken tulta pyytää
1986 Riisuminen

Dokumentární

2013 Åken takki

Spisovatelská filmografie

Filmy

2001 Ken tulta pyytää - rozhlasová hra

Zvukařská filmografie

Filmy

1986 Tähti ja koivu (studentský film)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

1991 Lapsuuden sankari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace