foto

Joonas Saartamo

  • nar. 6.5.1980 (40 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bajonet
2017 Neznámý voják
Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen
Yövaras
2016 Důl
Nejšťastnější den v životě Olliho Mäkiho
2015 Onnelin ja Annelin talvi
Puuttuminen
Täg Me in Tinder
2014 Päin seinää
2013 Taskuparkki
2012 Kulman pojat
Totálně našrot
2011 Ticho
2010 What's Up
Zasloužím si respekt
2009 Zakázané ovoce
2008 Uhripuu (studentský film)
2007 Tali-Ihantala 1944
2006 Onni von Sopanen
2005 Game Over
Holka, ty jsi hvězda
2002 Jízdenka do Mombasy
2001 Ken tulta pyytää
1997 Eläinten päivä (TV film)
1996 Tomas
1992 Matka ajassa (TV film)

TV seriály

2019 Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen (TV seriál)
Rosvoliitto iskee jälleen (E06)
Salaposteljooni (E03)
Taisto - muovista ja rakkaudesta (TV seriál)
Miniterapiaa (S01E08)
Vääränlaista kemiaa (S01E07)
Huuto syvyydestä (S01E06)
další epizody (8)
Aallonmurtaja (TV seriál)
Upin perintö (S02E10)
Äärirajoilla (S02E09)
Pakkolunastus (S02E08)
další epizody (10)
2018 Tuntematon sotilas (TV seriál)
Hänen upseeriensa malja (E03)
Petroskoi, Petroskoi (E02)
Komea on alku (E01)
2017 Aallonmurtaja (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2016 Ihon alla (TV seriál)
2015 Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Räppäri (E03)
2014 Brändärit (TV seriál)
Mummo (E03)
Syke (TV seriál)
Sinun edestäsi vuodatettu (S01E05)
Tjockare än vatten (TV seriál)
2011 Maailmanparantaja (TV seriál)
2008 Suojelijat (TV seriál)
Niilo - kultasepän konkurssi (E10)
Noora - mustaa ja valkoista (E09)
Roope - piru vai paholainen? (E05)
další epizody (4)
Veljet (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2005 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Valkotakkinen kuolema (S03E10)
Muista aina liikenteessä (S03E09)
Leikin loppu (S03E05)
další epizody (4)
2004 Pelkovaara (TV seriál)
Maailmanpolitiikan arkipäivää (E12)
Totuus Pelkovaarasta (E11)
Pelkovaaran pelastajat (E10)
další epizody (12)
Sairaskertomuksia (TV seriál)
2000 Kirjava silta (TV seriál)
1998 Tuliportaat (TV seriál)
Sydän, risti ja ankkuri (E16)
Kauppa tai konkurssi! (E15)
Kaapit skandaaleja täynnä! (E14)
další epizody (12)

Dokumentární

2017 Favela Funk Finlândia
2012 Lauran matkakuvia: Tukholma (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Vuosisadan Kulttuurigaala 2017 (TV pořad)
2015 Luojan kiitos! (TV pořad)
2014 Vino Show (TV pořad)
2013 Jussi Gaala 2013 (TV pořad)
Kerran viikossa (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky