foto

Kauko Helovirta

  • nar. 21.10.1924
    Juupajoki, Finsko
  • zem. 13.9.1997 (72 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Knalli ja sateenvarjo
1993 Kissa ja Varjo (TV film)
1992 Back to the USSR – Takaisin Ryssiin
Mestari
1990 Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva
1988 Joulupukki pulassa (TV film)
1987 Paita (TV film)
1986 Akallinen mies
1985 Naimakauppoja (TV film)
1984 Vapaa duunari Ville-Kalle
Yön saalistajat
1983 Akaton mies
1982 Kahdeksan peiliä (TV film)
Likainen puolitusina
1981 Kaikenlaisia karkulaisia
Kummalliset (TV film)
1980 Mitäs me sankarit
Za spičkami
1979 Natalia
Ruskan jälkeen
1978 Piilopirtti
Rautakauppias Uuno Turhapuro, presidentin vävy
Syksyllä kaikki on toisin
Tuntematon ystävä
1977 Viimeinen savotta
Zajícův rok
1975 Mies, joka ei osannut sanoa EI
1974 Yksipäinen köysi (TV film)
1973 Meiltähän tämä käy
Peukaloisen seikkailut (TV film)
Pohjantähti
1972 Kanavanvartijan kaunis Veera (TV film)
1971 Aatamin puvussa... ...ja vähän Eevankin
Hrabě
Suurta suklaanautintoa
1970 Akseli ja Elina
Pilvilinna
1969 Kustaa Vaasa (TV film)
Teatterituokio: Esimies (TV film)
Vodkaa, komisario Palmu
1968 Lude (TV film)
Täällä Pohjantähden alla
1967 Agamemnon (TV film)
Alaston kuningas (TV film)
Särkyneiden sydänten talo (TV film)
Tikapuut (TV film)
1966 Johan nyt on markkinat!
Juudas (TV film)
Puhveli (TV film)
1965 Erik XIV (TV film)
Kohtaaminen (TV film)
Pariisilaissolmio (TV film)
Teatterituokio: Avioerotuomari (TV film)
Teatterituokio: Roinilan talossa (TV film)
Tiikeri kylpyhuoneessa eli Pjotr Oheyn marttyyriteko (TV film)
Valkoinen kissa (TV film)
Viipurilaisen iltapäivä (TV film)
1964 Kustaa III (TV film)
1963 Keisari ja senaattori (TV film)
Lepakko (TV film)
Marie Octobre (TV film)
Roinilan talossa (TV film)
Sissit
Turkasen tenava!
Viheliäinen vapaus (TV film)
Villin Pohjolan kulta
1962 Chlapci
Ihana seikkailu
Juurakon Hulda (TV film)
Mariana Pineda (TV film)
Pikku Suorasuu
Tie pimeään
Vaarallista vapautta
Vuokraemäntä (TV film)
1961 Kultainen portti (TV film)
Me
1960 Takaisin Eedeniin (TV film)
1958 Soita 03 - Rikospoliisi (TV film)
Sven Tuuva
1955 Kesäyön lapset
1950 Härmästä poikia kymmenen

TV seriály

1995 Kotikatu (TV seriál)
1993 Heikompi astia (TV seriál)
Kaksoishäät (E08)
Joko pulppuaa (E07)
Polttaa ja kärventää (E05)
další epizody (7)
1991 Hynttyyt yhteen (TV seriál)
1990 Mustapartainen mies (TV seriál)
1989 Akallinen mies (TV seriál)
Poliisijuttu (TV seriál)
Jumalien tappama (E04)
1986 Vallan miehet (TV seriál)
1985 Pikapakinapaketti (TV seriál)
1984 Kehä kolmosen tällä puolen (TV seriál)
1983 Akaton mies (TV seriál)
1982 Presidentti (TV seriál)
1979 Sodan ja rauhan miehet (TV seriál)
Suomen valinta (E10)
1977 Veera ja Saara (TV seriál)
1976 Nuoripari (TV seriál)
1972 Potilas X (TV seriál)
1971 Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1969 Kesälomalaiset (TV seriál)
Naapurilähiö (TV seriál)
1968 Herra Kenonen (TV seriál)
1967 Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)
1965 Sisarukset (TV seriál)
1962 Huivi (TV seriál)
1961 Noita (TV seriál)
1960 Pakinateatteri (TV seriál)

Dokumentární

2006 Edvin Laine (TV film) - a.z.
1993 Suomi-Filmin tarina (TV seriál)
1991 Technicolormies - a.z.
1982 Automobiili (TV film)

Host

TV pořady

1983 Päivän kakkaroita (TV pořad)
1978 Rakas, kallis auto (TV pořad)
1974 Sämpy (TV pořad)
1968 Uudenvuoden rapsodia (TV pořad)
1967 Kantapaikka (TV pořad)
1964 Studionäyttämö (TV pořad)
1963 Karuselli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky