foto

Antoine Duhamel

  • nar. 30.7.1925
    Valmondois, Francie
  • zem. 11.9.2014 (89 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2007 L'Affaire Ben Barka (TV film)
Monsieur Max (TV film)
2002 Embrujo de Shanghai, El
Propustka
2000 Ceux d'en face
L' affaire Marcorelle
1999 Le Plus beau pays du monde
1998 Dívka tvých snů
1996 Buena vida, La
Malena es un nombre de tango
Nevinné krutosti
Tranvía a la Malvarrosa
1995 Belmonte
1994 Piste du télégraphe, La
1993 Zoufale hledá rodinu (TV film)
1992 Affût L'
Belle epoque
1991 Billy (TV film)
Ritals, Les (TV film)
1990 Contretemps
Mad Monkey
Čas nostalgie
1982 Rose et le blanc, Le
1980 Smrt v přímém přenosu
1979 Félicité
Mais où et donc Ornicar
Mors aux dents, Le
Paní Sourdisová (TV film)
Retour à la bien-aimée
1978 Barikáda úsvitu
La chanson de Roland
Želva na zádech
1977 Výslech
1976 L'acrobate
1975 La Coupe à dix francs
1974 Dakota
1973 'M' comme Mathieu
Frank en Eva
Une belle journée
1972 Fusil à lunette, Le
VD
1970 Rodinný krb
Un condé
1969 Blanke Slavin, De
Siréna od Mississippi
Tělo Diany
Échelle blanche, L'
1968 Franciscain de Bourges, Le
Ukradené polibky
1967 Casse-tête chinois pour le judoka
Cinq gars pour Singapour
Grand dadais, Le
Námořník z Gibraltaru
Un homme à abattre
Week-End
1966 La Longue marche
Roger la Honte
Slečna učitelka
Zlodějka
1965 Bláznivý Petříček
Evariste Galois
Sancho Panza dans son île (TV film)
1964 Bardot et Godard
Cruelle méprise
Grain de sable, Le
Paparazzi
Puits et la pendule, Le (TV film)
Tintin et les oranges bleues
1963 Madame Sans Gêne (TV film)
1960 Gens de lettres, Les

TV seriály

1993 Náš učitel (TV seriál)
1989 Mon dernier rêve sera pour vous (TV seriál)
1978 Madame le juge (TV seriál)
1977 Au plaisir de Dieu (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1969 D'Artagnan (TV seriál)
1965 Belphégor (TV seriál)
1964 Ni figue ni raisin (TV seriál)
1963 Chevalier de Maison Rouge, Le (TV seriál)

Dokumentární

2006 Jour après jour
2003 Léaud de Hurle-dents
1994 Dieu sait quoi
1965 Mistral, Le

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1992 Le cercle de minuit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace