foto

Simon Pearce

  • nar. 31.5.1981 (39 let)
    München, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dark Vision
2014 Rosamunde Pilcher: Mé srdce patří tobě (TV film)
Unknown Heart (TV film)
Vier Drillinge sind einer zu viel (TV film)
2012 Hansi und Hubsi (TV film)
2010 Release
2007 Místo činu - Prst (TV film)
1999 Ich liebe meine Familie, ehrlich (TV film)

TV seriály

2018 Servus Baby (TV seriál)
Manisch (S01E02)
2016 Harry die Ehre (TV seriál)
2015 Hubert a Staller (TV seriál)
Der Waschlappen (S04E04)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Chiemgauer Volkstheater (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Divadelní záznam

2010 Der Komödienstadel - Die Doktorfalle (divadelní záznam)
2009 Der Komödienstadel - Glenn Miller & Sauschwanzl (divadelní záznam)
2008 Chiemgauer Volkstheater - O’zapft is (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Foulspui (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

2018 I Am the Doorway

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky