foto

Jácint Juhász

  • nar. 13.5.1943
    Mogyoród, Maďarské království
  • zem. 9.1.1999 (55 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Juhász Jácint, narodený 13 mája 1943 v Mogyoróde, zomrel 9 januára 1999 v Budapešti. Vysokoškolský diplom získal na Divadelnej a filmovej akadémii v r. 1965. Jeho prvé kroky viedli do Petofiho divadla vo Veszpréme. Od roku 1967 pôsobil v divale Madách v Budapešti. Okrem divadelných úloh hral často v TV - seriáloch a filmoch. Hral v dobrej päťdesiatke maďarských a zahraničných filmov.

Cicis

Herecká filmografie

Filmy

1999 Lucerna Páně v Budapešti
Sluneční jas
Visszatérés (Kicsi, de nagyon erös 2.)
1995 A párduc és a gödölye (TV film)
1994 A csikós (TV film)
1993 Hajnalban meghalnak az álmok (TV film)
1991 Od rána do úsvitu (TV film)
1988 A nagy képmás (TV film)
1987 A komáromi fiú (TV film)
Deník pro mé lásky
Kto ste, Jozef Gabčík? (TV film)
1984 Král Štěpán
1983 Klapka légió (TV film)
Nemzetemnek vagyok katonája (TV film)
Névtelen vár
1982 Csata (TV film)
1981 A hátvéd halála és feltámadása (TV film)
1980 IV. Henrik király (TV film)
Setkání Bálinta Fabiána s bohem
1979 Pevnost
Szávitri, az asszonyi hüség dicsérete (TV film)
Tizenhat város tizenhat lánya (TV film)
1978 Az ünnepelt (TV film)
Bodnárné (TV film)
Don Juan és a kövendég (TV film)
K.O.
Mednyánszky (TV film)
Osmdesát husarů
1977 Csutak a mikrofon előtt (TV film)
1976 A szélhámos (TV film)
Gyémántok (TV film)
Uličníci na prázdninách
1975 Auto
Az Elnökasszony (TV film)
Az öreg
Csontváry - Jelenések egy festő életéből (TV film)
Hajdúk
Konec poplachu (TV film)
1974 A 78-as autóbusz útvonala (TV film)
Makra
1973 A menekülő herceg (TV film)
Jediná zbraň
1972 Lid dosud prosí
1971 A halhatatlan légiós, akit csak péhovárdnak hívtak
Budai Nagy Antal (TV film)
Együtt
Rézpillangó (TV film)
1970 Holnap reggel (TV film)
Muž z obrazovky
Ráktérítő (TV film)
Szép magyar komédia
Tisztújítás (TV film)
Tizennégy vértanú (TV film)
1969 Svěží vítr
1968 Az élő Antigoné (TV film)
Elméletileg kifogástalan házasság (TV film)
Odešlo slunce
Před bohem a lidmi
1967 Hvězdy na čepicích
1966 Beznadějní

TV seriály

1991 Julianus barát (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1989 Szindbád nyolcadik utazása (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
1986 A falu jegyzője (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
London-Ausztrália-Párizs 1853-1855 (E06)
1982 Dániel (TV seriál)
1981 A névtelen vár (TV seriál)
A történet vége (E06)
A csapda (E03)
Az adomák hazája (E02)
1975 Utánam, srácok! (TV seriál)
Vigyázz, a kutya harap (E04)
BFK úr, a mesterdetektív (E03)
Bicajozni tudni kell (E02)
další epizody (4)
Vivat Beňovský (TV seriál)
A királyok királya (E13)
A csalétek (E12)
Vendég Pétervárról (E11)
další epizody (13)
1972 Villa a Lidón (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Bors (TV seriál)
A győztesek (S03E05)
A különleges osztag (S03E04)
Ujjé a Ligetben (S03E03)
1971 Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)
Bors (TV seriál)
Magdolnabál (S02E02)
1970 Örjárat az égen (TV seriál)
Episode 4 (E04)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Gázló a Fertőn (E12)
A kölcsön ára (E11)
1964 A Tenkes kapitánya (TV seriál)
Nincs kegyelem (E12)
A vándordiák (E07)

Divadelní záznam

1980 A meráni fiú (divadelní záznam)
1976 Hedda Gabler (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky