foto

Jácint Juhász

  • nar. 13.5.1943
    Mogyoród, Maďarsko
  • zem. 9.1.1999 (55 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Juhász Jácint, narodený 13 mája 1943 v Mogyoróde, zomrel 9 januára 1999 v Budapešti. Vysokoškolský diplom získal na Divadelnej a filmovej akadémii v r. 1965. Jeho prvé kroky viedli do Petofiho divadla vo Veszpréme. Od roku 1967 pôsobil v divale Madách v Budapešti. Okrem divadelných úloh hral často v TV - seriáloch a filmoch. Hral v dobrej päťdesiatke maďarských a zahraničných filmov.

Cicis

Herecká filmografie

Filmy

1999 Lucerna Páně v Budapešti
Sluneční jas
Visszatérés (Kicsi, de nagyon erös 2.)
1995 A párduc és a gödölye (TV film)
1994 A csikós (TV film)
1993 Hajnalban meghalnak az álmok (TV film)
1992 Od rána do úsvitu (TV film)
1988 A nagy képmás (TV film)
1987 A komáromi fiú (TV film)
Deník pro mé lásky
Kto ste, Jozef Gabčík? (TV film)
1984 Král Štěpán
1983 Klapka légió (TV film)
Nemzetemnek vagyok katonája (TV film)
Névtelen vár
1982 Csata (TV film)
1981 A hátvéd halála és feltámadása (TV film)
1980 A meráni fiú (divadelní záznam)
IV. Henrik király (TV film)
Setkání Bálinta Fabiána s bohem
1979 Pevnost
Szávitri, az asszonyi hüség dicsérete (TV film)
Tizenhat város tizenhat lánya (TV film)
1978 Az ünnepelt (TV film)
Don Juan és a kövendég (TV film)
K.O.
Mednyánszky (TV film)
Osmdesát husarů
1977 Csutak a mikrofon elött (TV film)
1976 Gyémántok (TV film)
Hedda Gabler (divadelní záznam)
Uličníci na prázdninách
1975 A szélhámos (TV film)
Auto
Az Elnökasszony (TV film)
Hajdúk
Konec poplachu (TV film)
Öreg, Az
1974 A 78-as autóbusz útvonala (TV film)
Makra
1973 A menekülő herceg (TV film)
Jediná zbraň
1972 Lid dosud prosí
1971 A halhatatlan légiós, akit csak péhovárdnak hívtak
Budai Nagy Antal (TV film)
Együtt
Rézpillangó (TV film)
Villa a Lidón (TV film)
1970 Muž z obrazovky
Ráktérítő (TV film)
Szép magyar komédia
Tisztújítás (TV film)
Tizennégy vértanú (TV film)
1969 Svěží vítr
1968 Elméletileg kifogástalan házasság (TV film)
Odešlo slunce
Před bohem a lidmi
Élo Antigoné (TV film)
1967 Hvězdy na čepicích
1966 Beznadějní

TV seriály

1991 Julianus barát (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1989 Szindbád nyolcadik utazása (TV seriál)
1986 A falu jegyzője (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1982 Dániel (TV seriál)
1981 A névtelen vár (TV seriál)
A történet vége (E06)
A csapda (E03)
Az adomák hazája (E02)
1975 Utánam, srácok! (TV seriál)
Vivat Beňovský (TV seriál)
A királyok királya (E13)
A csalétek (E12)
Vendég Pétervárról (E11)
další epizody (13)
1972 Bors (TV seriál)
A győztesek (S03E05)
A különleges osztag (S03E04)
Ujjé a Ligetben (S03E03)
1971 Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)
Bors (TV seriál)
Magdolnabál (S02E02)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Gázló a Fertőn (E13)
A kölcsön ára (E12)
1964 A Tenkes kapitánya (TV seriál)
Nincs kegyelem (E12)
A vándordiák (E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace