foto

Jaroslav Žalnin

  • nar. 25.3.1986 (34 let)
    Nižnij Tagil, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 V mojí kůži
2018 Oljuška (TV film)
2016 Arbuznyje korki
Večnoje svidanije (TV film)
Vselenskij zagovor
2013 Gagarin: První ve vesmíru
Metro
2012 Avarijnoje sostojanije
2011 Bugy
Jelena
2009 Para gnědych (TV film)
V Parizh!
2008 Glupaja zvezda (TV film)
Karasi (TV film)
2005 Manga

TV seriály

2019 Zeljonyj furgon (TV seriál)
Ženskaja versija. Čisto sovetskoje ubijstvo (TV seriál)
2017 Major Sokolov. Igra bez pravil (TV seriál)
2016 Opekun (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
2013 Ubiť Stalina (TV seriál)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Dlja těch, komu za sorok (S01E05)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Stěčenije obstojatělstv (S02E05)
Syvorotka gněva (S02E04)
Stoličnyje sumerki (S02E03)
další epizody (5)
2011 Golubka (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Posledněje dělo (S01E20)
Flešmob (S01E19)
Svaděbnyj děmarš (S01E18)
další epizody (20)
2010 Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
Šachta (TV seriál)
Propavšije (E13)
Epiděmija (E06)
Vozvraščenije (E01)
2009 Pravila ugona (TV seriál)
Sud (TV seriál)
Učilka (E05)
2006 Junkera (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2020 V mojí kůži

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky