foto

Roman Kaminski

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Mikrokosmonauten
2011 Schmidt & Schwarz (TV film)
2006 Fürst Pribislaw (TV film)
Probuzení Šípkové Růženky (TV film)
2005 Der Mörder meines Vaters (TV film)
Die Leibwächterin (TV film)
2002 Ich liebe dieses Land (TV film)
1999 Ratrace
1993 Babylon Komplott, Das (TV film)
1989 Kikeriki (TV film)
Zatracená smůla!
1987 Erste Reihe, Die (TV film)
1986 Hut des Brigadiers, Der
Jungfer Miras Mirakel (TV film)
1985 Händel aus Halle (TV film)
1984 Lebenszeichen (TV film)
1983 Autopohádky
1982 Das Fahrrad
Muž z lodi Cap Arcona (TV film)
1981 Darf ich Petruschka zu dir sagen?
1979 Ber si příklad z Evelíny (TV film)
Cizí děti (TV film)
Tull (TV film)
1978 Doch eine Frau (TV film)
1977 Haydn v Londýně (TV film)

TV seriály

1988 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Da mach' ich nicht mit (E123)

Dokumentární

2004 Der Ausländer

Divadelní záznam

1985 Die Rundköpfe und die Spitzköpfe (divadelní záznam)
1983 Die traurige Geschichte von Friedrich dem Großen (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky