foto

Dominik Jursa

  • nar. 17.10.1988 (31 let)
    Bratislava, Československo

Biografie

Dominik Jursa je studentem Dokumentární režie na VŠMU v Bratislavě. Ve svých filmech se věnuje aktuálním tématů, která hýbou společností.

Ekofilm

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Nuda a iné drogy (studentský film)

Dokumentární

2020 Zlatá zem (TV film)
2015 Odchádzame z tejto krajiny (studentský film)
2014 Každý potřebuje reklamu (studentský film)
2013 Požiar rómskeho pôvodu (studentský film)
Robí prezident hanbu? (studentský film)
Zelená hliadka (studentský film)
2012 Žena, která chrání stromy (studentský film)

Režijní filmografie

Dokumentární

2020 Zlatá zem (TV film)
2019 Fetiše socializmu (TV seriál)
Cesty revolúcie (S04E03)
2018 Biele vrany (TV seriál)
Expremiéri (TV seriál)
Vladimír Mečiar (E03)
2016 Španělská čítanka (TV seriál)
2015 Odchádzame z tejto krajiny (studentský film)
2014 Každý potřebuje reklamu (studentský film)
Tohle není hra (studentský film)
2013 Požiar rómskeho pôvodu (studentský film)
Robí prezident hanbu? (studentský film)
Zelená hliadka (studentský film)
2012 Žena, která chrání stromy (studentský film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2020 Zlatá zem (TV film)
2013 Požiar rómskeho pôvodu (studentský film)
Zelená hliadka (studentský film)

Střihačská filmografie

Dokumentární

2015 Odchádzame z tejto krajiny (studentský film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2013 Robí prezident hanbu? (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky