foto

Antonín Weiser

  • nar. 22.7.1952 (66 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Vánoční hvězda (TV film)
2011 Saxána a Lexikon kouzel
2000 Hodina pravdy (TV film)
1999 Nevěsta pro Paddyho (TV film)
1988 Pražská 5
1985 Pohádka o Malíčkovi
1981 Evžen mezi námi

TV seriály

2010 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Knoflík (S07E06)
Pechfógl (S07E05)
Dvojčata (S07E04)
2009 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Majordomus (S06E03)
Paternita (S06E02)
Stella Negro (S06E01)
2007 Trapasy (TV seriál)
2004 Rodinná pouta (TV seriál)

Dokumentární

2014 Nízká Vysoká hra (TV film)
2002 Síla lidskosti - Nicholas Winton
1997 Nejasná plavba na konec světa

TV pořady

2018 Trilobit 2018 (TV pořad)
2017 Trilobit 2017 (TV pořad)
2016 Trilobit Beroun 2016 (TV pořad)
2009 Hádej, kdo lže! (TV pořad)
2007 Hádej, kdo jsem! (TV pořad)
2004 Kvíz show (TV pořad)
1999 Bakaláři 1999 (TV pořad)
Zavináč (TV pořad)
1994 Na vlastní nebezpečí (TV pořad)
Čundrcountryshow (TV pořad)
1993 Kinobox (TV pořad)
1992 V žitě (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace