Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (30)

plakát

Temné vzpomínky (2008) 

Zdánlivě je příběh Flashbacks of a Fool o ničem, pod povrchem se však v příběhu skrývá emočně vyčpělý chlapík, kterému koks a děvky nenahradí, co kdysi ztratil. Výborný Craig.

plakát

X-Men Origins: Wolverine (2009) 

Což o to, ono se na to dá koukat, ale výsledek není takový, jako u jedničky či dvojky, kdy to všem(skoro) hrálo na ty správné divácké noty, a X-men byl opravdovým komiksovým zážitkem. Wolverine nenudí, ale bohužel nepřekvapí.

plakát

Star Trek (2009) 

Nablýskaná sci-fi show, která pro mne byla snad až moc sci-fi..:-) Pro diváky, kteří neoplývají nadšením nad kulterm "Star Trek" jen další zábavná, trochu přemrštěná akce z vesmíru. Namlsán Battlestar Galacticou se však na tenhle ST dívám jako na něco, při čem jsem se usmíval a nevěřil v to. Faktem zůstává, že Abrams z toho udělal slušnou podívanou, u které by se nikdo nudit rozhodně neměl.

plakát

Battlestar Galactica (2004) (seriál) 

Galactica se pro mě stala srdeční záležitostí.. Stačilo pár dílů a já se nemohl od sledování po dlouhé hodiny odtrhnout. BSG je neskutečně věrohodná sága o vleklém útěku, boji, který vás vtáhne a už nepustí. Nikdy by mě nenapadlo, že by mohl vzniknout seriál takto mezižánrový, kde se setkáme se vším, co si jen dokážeme představit, a k tomu ještě s tím, co nedokážeme.

plakát

Tři dny Kondora (1975) 

Vynikající, dokonalé, parádní... Nejlepší role Redforda a okouzlující mladá Faye Dunaway. Jinak než 5* se nedá dát.

plakát

Pán času (2005) (seriál) 

Nevím, zda je moje 1* hodnocení dáno tím, že tahle sračka letěla při mém pobytu v Anglii, kde jsem to skrz naskrz nesnášel, ale myslim, že podobná hovadina tu ještě nebyla. Debilní scénář, debilní kamera, debilní triky, debilní herci, debilní čas trávený nad touhle debilitou. Fakt to nesnášim. Ta 1* je za dívání se na to v baru s dobrou pintou silnýho piva a ještě silnější whisky. Nikdy víc.(príma komentář "Flipper")

plakát

Nesmiřitelní (1992) 

Opět geniální Eastwood.. Nejvíc drsný a chladnokrevný zabiják Západu, kterému člověk fandí, i když mu vyhrožuje vybitím rodiny.

plakát

Starsky & Hutch (2004) 

Nic proti Stillerovi a Wilsonovi, jen mi vůbec nesedí jejich styl bavení lidí. Nicméně musím přiznat, že "Starsky a Hutch" mě rozesmáli svou výbornou atmosférou a hezkou přehnaností.