Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené seriály (9)

Battlestar Galactica

Battlestar Galactica (2004)

Komentář po zhlédnutí všech čtyř sérií : Vesmírná sága skončila a já s dojetím a lítostí musím konstatovat, že z obrazovek zmizel nejlepší seriál posledních let. Učinil tak na vrcholu a naprosto velkolepě!!! Už jen pro to umění odejít ve správný čas a po vyčerpání a naplnění všech dějových linií by měl být tento počin dáván za vzor ostatním (zejména tvůrcům LOSTU, kteří budou tak dlouho vařit z ničeho, až budou zapomenuti)... Ale zpět ke Galactice. Čtyři velmi vyrovnané série. Neuvěřitelně hutný a komplexní scénář, který v sobě geniálně spojuje všechny myslitelné filmové žánry i existenční a morální otázky, které si jako lidstvo pokládáme. Dokonalý výběr herců, kteří své role odehráli na jedničku a naučili nás tuhle flotilu milovat... A hluboká poklona, že všechny ty emoce a souznění byly vyvolány seriálem, který se většinu času odehrával v jedněch a těch samých kulisách, jenž měly velikost a rozmanitost panelákového sklepa. Díky !!! So Say We All !!!

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Zatím to vypadá, že toto léto bude ve znamení deště a toho, jak jsem se zpožděním potkal čtyři série tohoto báječného seriálu. Výborné obsazení, fenomenální hlášky, vyvážený kokteil smíchu, romantiky a věcí jen tak ze života... Bude se mi do podzimu po této partě stýskat, protože je "awesome and legendary"... Barneyho do každého baru i knihovny!!! A mimochodem, tento komentář píšu v obleku :)

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

První série, kdy šlo jen o klasickou útěkovku s téměř neznámými a charismatickými herci, si zaslouží plné hodnocení...Dvojka začala ztrácet, ale stále držela jistou laťku v napětí a také přinesla do hry agenta Mahoneho...Trojka už se začala rapidně utápět v konspirační teorii a pocitu již viděného...Čtvrtá série se neměla odehrát vůbec...P.S.Ale na T-Baga asi nezapomene nikdo...