Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (507)

plakát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Nebyt zpomalovacek, film mohl byt o pul hodiny kratsi. Hezky obrazky se rychle okoukaji, jinak nema film co nabídnout. Osudy postav me vubec nezajimaly. Jedine uchazejici sceny byly s Edem Skreinem. Jinak vsichni mluví jako picusove, ne jak normalni lidi. Nevim proc by mel nejaky rolník mluvit jako majitel knihovny. Nechapu, ze cesky překlad je tak pitomy a preklada to takhle. V anglictine to tak blbe neni. Fim vykrada kde co, Star Wars, Avatar, Harry Potter, Gladiator a urcite i dalsi. Zajimavost: Ve filmu se potkavaji dva predstavitele stejne postavy z Hry o truny a to Daria Naharise, Ed Skrein a Michiel Huisman.

plakát

Reacher - Noční symfonie (2023) (epizoda) 

Slabota. Kdyz maji hrdinove plan, vypada to, ze o tom reknou i zahrnutym padouchum, protože ti se vzdycky podle toho planu chovaji. Jinak nevim, proc se ta hnusna rasple vydava za hezkou holku. Maria Sten je naopak muj typ. A na zaver dilu je potreba opet uhasit touhu po krvi a par lidi jen tak pozabijet, jinak by to bylo neamericke.

plakát

Reacher - Jedna fotka řekne víc než tisíc slov (2023) (epizoda) 

"Chtěl jsem se ho na neco zeptat, ale nez jsem se zeptal, tak jsem ho zabil." "Mohli jsme se zeptat dalsich asi patnacti lidi, ale zabili jsme je taky." "Krome jednoho, toho jsme nezabili, toho zabil cholesterol z toho grilu, co jsem po nem hodil." Primocara jednoducha zabava. Ritchson ma obri charisma, jak jinak. Spolubojovnici jsou taky sympataci, krome "krasavice". A bacha, mlatej tam cernochy.

plakát

Fargo - The Tiger (2023) (epizoda) 

Nádhera. Konečně je tu to pravé Fargo. Všechno podstatné se sice odehrává převážně v dialozích, ale atmosféra by se dala krájet. Také má víc prostoru postava, která si ho zaslouží a navíc si nasadí připínáka a naloží největšímu macho týpkovi z celýho seriálu.

plakát

Fargo - Insolubilia (2023) (epizoda) 

Halloweensky zacatek s postavami z Burtovovy Noční mury pred Vanoci aka Ukradenych Vanoc, mixivany se Sam doma. Nektere postavy by mely dostat vic prostoru.

plakát

One Piece - Romance Dawn (2023) (epizoda) 

Verim, ze si na postavy zvyknu. Slamak i zrzka jsou na první dobrou, ale se samurajem je to horsi. Na muj vkus je tam prilis soubojů a opet zadny sympatický padouch. Vzdyt psychopati byvaji tak zabavni a okouzlující.

plakát

The Covenant (2023) 

Vidim hodnocení, ctu recenze a zacinam se tesit na super film. Jenze ouha, ono to zas tak super nebylo. Je to pomale, což mi nevadilo a pekne me to vtahlo, ale pak me to prestalo bavit. Film ma tri odlisne tretiny, pricemz zabavne je jen ta prvni a ta druha a třetí jsou takove monotonni nic. No a nakonec jsem se teda dost nasmal.

plakát

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023) 

K pěti hvězdám chybí lepší casting. Chris Pine není záruka úspěchu, jeho charisma mě míjí a celkově je to takový cukrkandl. Chyba byla i ve viditelně přestárlé Michele, kterou mám jinak moc rád, ale tady by to chtělo někoho mladšího méně znuděného. Postava paladina asi vyzněla trochu jinak, než bylo zamýšleno. Zbytek byl v pohodě. Po oslavných recenzích jsem čekal větší pecku.