Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (507)

plakát

The Last of Us - Long Long Time (2023) (epizoda) 

Bylo to nutné? Děj by se dal odříkat ve dvou větách a má to přes hodinu. K čemu to bylo, když se děj nikam neposunul? Nemám rád vážnou romantiku a tohle fakt nebylo pro mě.

plakát

Poker Face - Stánek (2023) (epizoda) 

Zatím nejslabší díl, ale konečně mi došlo, že je to vlastně takový Colombo v sukních - teda v "sukních". Atributy jsou podobné, pachatel je známý od začátku a Charlie hledá, jak ho usvědčit.

plakát

Poker Face - Ruka mrtvého muže (2023) (epizoda) 

Rian Johnson prostě umí. Natasha Lyonne v hlavní roli je skvělá. První půlka epizody je nabitá, pak to sice trochu poleví, ale pořád je to špičková zábava.

plakát

The Last of Us - Nakažení (2023) (epizoda) 

Slabota. Nemůžu si pomoct, nějak mě to nebaví. Hrál jsem oba díly dvakrát a ty byly super. Ale seriál trpí tou pomalostí, kdy byste epizodu popsali ve dvou větách, jen je to roztahaný skoro na hodinu. A ještě bych rád řekl, že si překladatel měl hru zahrát a dodržet výrazy, které jsou tam používány. Hlavně místo "Světlušek" dát "Světlonoše."

plakát

Yellowstone - Season 1 (2018) (série) 

Spoilery. Dívá se na to dobře. Příroda je nádherná, kovbojové hrajou tvrdě, ale málokdy fér. Yellowstone je přehlídka křivých egoistických charakterů, z nichž mi je sympatický snad jen Kayce. Postavy tam všechno hrotí, John Dutton, který všechno vidí z dlouhé perspektivy z náhlého pohnutí mysli zavrhne syna navždy. Všechny události jsou tam hlavně na efekt, ale zábavné to je.

plakát

The Last of Us - Když se ztratíš v temnotě (2023) (epizoda) 

Bohužel to není takový zázrak, jak všichni čekali. Je to zatím dost mdlé a úzkostlivě se to vyhýbá zvýšenému násilí, aby náhodou nedošlo ke změně ratingu, pokud ten na streamovací služby existuje. Hru jsem hrál a některé scény jsou zcela identické. Bohužel v seriálu působí poněkud nepatřičně, když jedna z postav nedokáže přes kapotu auta jednoduše přelézt to uličky, kterou natěsno uzavřou dvě nabouraná auta. Výběr hlavních postav je tak napůl. Joel vcelku podobný herní postavě a Ellie vůbec. Na druhou stranu herecky je na tom Bella Ramsey velmi dobře a myslím, že tohle při výběru rozhodlo. Seriál nezatracuji a na další díly se podívám. Věřím, že dojde k nějakému rozjezdu a úroveň se zvýší. Ještě bych rád věděl, kolik v postapo světě vyjde plastika ksichtu, která je u jedné herečky vidět z vesmíru.

plakát

Zelenáč - The Naked and the Dead (2023) (epizoda) 

*SPOILERY* Vcelku povedený díl, až na některá "ale." Na to už jsme ale u Rookieho zvyklí. Nejvíc mě naštvala Genny, která ač znala následky, tak napráskala otce jednoho z malých hráčů baseballu. Tlustoprdka umí zase všechno nejlíp a navíc zmlátí dvoumetrového chlapa - vůbec to nepůsobí věrohodně. Gangsteři vidí policajty a hned začnou střílet, místo aby se logicky někam uklidili. A našlo by se toho víc.

plakát

Na nože: Glass Onion (2022) 

SPOILERY. Od zacatku mi skoro bylo lito, ze ze ten film neni delsi. Uzival jsem si to od zacatku do konce. Vsechny postavy me bavili, vysetrovani, zvraty. Urcite zklamani pak prislo na konci v podobe zbytecne akce, ktera přispěje k rozuzleni. Radsi bych, aby se vse vyresilo nejak přes nejak jinak.

plakát

Salto Angel - ztracený svět (2022) (TV film) 

Skupina sympatickych silencu sleza Salto Angel. V dnesni dobe skoro neuveritelne dobrodruzstvi. Trampici do kterych byste nerekli, co jsou schopni udelat pro svuj sen.

plakát

Zelenáč - Take Back (2022) (epizoda) 

Grey jede s manželkou do New Yorku za dcerou, která tam studuje a čirou náhodou se tam dceři něco přihodí zrovna v ten den. Já už v Rookiem logiku nehledám, ale někdy to bije do očí. 60 kilová policajtka s větším pozadím dožene vysportovanýho týpka, co je dvakrát větší a na férovku ho zmydlí. Pak tam zase po sobě z pěti metrů v chodbě vystřílej navzájem dva zásobníky a nikdo nikoho netrefí. Už se těm nesmyslům směju beru to spíš jako parodii, zatímco tvůrci to berou vážně. Každopádně pokračuju ve sledování.