Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (507)

plakát

Případy 1. oddělení - Flaška (2022) (epizoda) 

Prioad teda nic moc, ale ti herci, tam se casting vubec nepovedl. Oba novi se snazi byt tak civilni a hrat, ze nehraji, az to bije do oci. Uplne zdechle postavy. Ten slovensky prizvuk taha za usi a anorekticka priste neni uveritelna policajtka. Ani mlada Janzurova mi tam moc nesedi. Jedina nova, co se povedla, je krizova manazerka. Skoda.

plakát

Volejte Saulovi - Zábava a hry (2022) (epizoda) 

Nechápu práci s postavou Kim. Na jedné straně člověk plný pochyb, sebereflexe a na druhé straně zcela odporná osoba. Jsem zvědavý, jak seriál skončí, ale někdy je tam té vaty a nudy až moc.

plakát

Volejte Saulovi - Podle plánu (2022) (epizoda) 

Jimmy a Kim jsou pěkný svině. A ALIENka by měla upozorňovat na spoilery v komentářích!!!

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

Když je to akční film, tak by měla být snad i hrdinka, co jí to akční věřím. Holka sotva běhá, tlustý ruce, obličej sice sympatickej, ale ten její bratr, to je jiná liga, tomu to mydlení věřím. Srovnávat s jedničkou? Snad je to, že to je v lese, jinak vůbec. To napětí a dusivá atmosféra tam není. Aspoň si užijeme predátorovi vychytávky při masakru traperů co asi mluvěj komančsky, aby tedy Komančové mohli mluvit anglicky jak studenti z univerzity. No a když už zasazení do toho 17. století, tak by se tam nemuseli ti studenti chovat jak teenageři z 21. století.

plakát

Bourneův odkaz (2012) 

Kdyz ja nemam rad Rennera ani Weiszovou. A ta story to je taky variace na to same furt dokola.

plakát

Černý telefon (2021) 

Cerna sanitka existuje. Mali herci jsou skveli, presto se mi hlavne Finnovi reakce na nektere veci zdali hodne jine, nez by maly kluk asi mel. Napadlo me, ze se autor inspiroval u Gaimana. Horrorove to moc neni a cekal jsem trochu vetsi maso. Radsi bych ale videl nejaky detsky film z tohoto prostredi.

plakát

Stranger Things - Kapitola devátá: Hon na Vecnu (2022) (epizoda) 

Docela zklamání. Po sedmé epizodě jsem se neskutečně těšil na poslední dvě epizody. Bohužel zvláště závěrečná epizoda je natahovaná se spoustou zbytečných vztahových scén, které jsou jak z červené knihovny. Spoiler: Ve scéně v nemocnici předčítá Lucas z knížky Talisman od Stephena Kinga a Petera Strauba. Podobně jako v ST prochází hrdina knížky z jednoho světa do druhého, ve kterém se například vyskytují stromy, jejichž kořeny vás uvězní a zabijí, stejně jako kořeny zla v druhém světě ve ST.

plakát

Stranger Things - Kapitola třetí: Monstrum a superhrdina (2022) (epizoda) 

Jak jsem nebyl úplně odvázaný z předchozích sérií, tak tahle mě baví. To nejdůležitější tady je casting. Všechny postavy prostě parádní. Pak jsou tu vztahy mezi nimi, které vyznívají naprosto přirozeně a věříte jim. V gulazích to asi bylo ve skutečnosti horší a prý tam nebyly žádné ploty, protože se prostě utéct nedalo - nebylo kam. Vidím, že to The Duffer brothers mají promyšlené do všech detailů. Dávkují jednotlivé linky tak akorát a jediné, co mě mrzí je, že zbylé díly celé série vyjdou až někdy v červenci? Jakože na prázdniny odjedu až o den později? A další plus je, že tu není žádný woke.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Zacatek konec docela jdou. Prostředek je nuda. Uz po nekolikate se tu opakuji motivy z predchozich filmu. Casting se moc nepovedl, krome Michaela Fasbendera. Film na me pusobi neuplnym dojmem. I kdyz to ma dve hodiny, jakoby vystrihli nejake podstatne casti.