Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (175)

plakát

Užívej si, co to jde (2009) 

Povedená komedie, ale něco tomu chybělo, asi sám Woody Allen, i když nutno říct, že Larry David je ve své roli velmi dobrý. Každopádně pro pobavení doporučuji!

plakát

...a bude hůř (2007) 

Nevím, zda to je tím, že zrovna čtu knihu, nicméně ten film se prostě nelíbil. Hlavní hrdina byl podle mě příliš starý a výkony některých neherců rozpačité. Ze všemi přáteli jsme odešli již v půlce snímku. Čekal jsem od toho asi víc. 2 hvězdy jsou za možnost kouřit a popíjet :-)

plakát

Next (2007) 

Mám rád filmy s Nicolasem Cagem, nicmene tento mne zase tolik neoslovil. Nápad vidět do budoucnosti o 2 minuty je zajímavý, ale to je tak všechno. Film sice výrazně nepotěší ani ani nezklame. Průměr

plakát

Prázdniny pana Beana (2007) 

Jedním slovem: hrůza. Kromě dvou scén se mi na tomto filmu nelíbilo naprosto nic. Konec, kdy nějaký režisér mele několik minut dementní básničky a na závěr všichni zpívají byl nejhorší závěr filmu, který jsem snad kdy viděl. Nechápu, že Rowan Atkinson hraje v takto stupidním snímku. Přitom jeho poslední celovečerák byl naprosto dokonalý. Škoda. Děkuji, nechci, nikdy více.

plakát

Zbouchnutá (2007) 

Ale jo, nasmáli jsme se tady s klukama na koleji :-) Po delší době slušná komedie.