Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Deníček (101)

Doporučení měsíce ZÁŘÍ

HERECKÝ VÝKON: Brittany Murphy - Láska a jiné pohromy -> bezprostřední a přirozená role jí moc sedla, byla tady taková šibalka, která měla své pohyby, hlášky a výrazy, žeru jí.

FILM: Úsvit planety opic -> se zpracováním i obsazením jsem velmi spokojená, moc se mi líbilo i pokračování úspěšné jedničky a tohle mi vyrazilo dech, na to, že to je film vlastně jen o opicích, tak mě to nenudilo a opravdu se to moc povedlo.

REŽIE: Rezistence -> jednička byla podle mě zdařilejší, ale i tak přihlédnu k práci s efekty, akční scény, film je nabušený, ačkoli některé pasáže jsou takové hluché. Ale pro mě pořád mazec akce, která mě nepřestane bavit.

SERIÁL: 2 socky -> zábavný seriál o dvou holkách, které rozjíždějí svůj byznys, dost mě to baví, jejich humor a obě hlavní představitelky jsou prostě bomba.

NOVÝ OBJEV: Kat Dennings -> a u seriálu 2 BROKE GIRLS zůstaneme, protože tahle holka si zasloužila moji plnou pozornost, skvěle zahrála tuhle roli cyničky a plnou hlášek.

ZKLAMÁNÍ MĚSÍCE: Zbav se svých miláčků -> chtěla jsem to vidět hlavně kvůli Radcliffovi, i Dextera jsem tam viděla ráda v malé roli, ale panebože: Dane DeHaan -> ZAKAŽTE MU HRÁT, dyť je to hrozný, koukat se na něj nedá a už mě štval i v Kronice. Každopádně jako celek mě to moc nebralo, pomalý spád, na mě asi moc schizofrenní a já nevim co ještě.

Doporučení měsíce ZÁŘÍ

Osobnost měsíce ZÁŘÍ

ALISON LOHMAN jsem si zamilovala ve filmu BÍLÝ OLEANDR  od té doby jí ráda vidím i v jiných kouscích, v poslední době se snažím s ní dokoukat filmy, které jsem ještě nestihla. Jedním z nich bylo: STÁHNI MĚ DO PEKLA, kde mě opravdu zaujala věrohodným projevem, v takovém psychu hrát na to musíš mít nervy :D Ale i ve Švindlířích byla fajn a i maličké role jako ve Zmražené pojistce jí sluší.

Osobnost měsíce ZÁŘÍ

Hudební objev měsíce ZÁŘÍ

THE WEEKND je nový přírůstek do populární hudby, který míchá různé styly hudby a jde mu to. Má talent a opravdu mi jeho písničky přijdou hodně prožité, ať už se jedná o pomalej song k 50 shades of grey, nebo další těžší kousky jako je: The hills, I can't feel my face, Tell your friends a nebo popovka s Arianou Grande. Kažopádně můžu doporučit, protože tenhle chlápek mě nenudí.

Hudební objev měsíce ZÁŘÍ

Doporučení měsíce SRPEN

HERECKÝ VÝKON: Renné Zellweger - Píseň mého srdce -> role jí sedla, moc fajn jí vidět po delší době ve vážné roli, to že potenciál filmu nebyl využit je pravda, ale Renné mě tu zaujala.

FILM: Machři - proč sem nedát fajn komedii se známými herci a bláznivou skvadru lidí, která vás nepřestane udivovat.

REŽIE: Vedlejší účinky - film jsem chápala tak z poloviny, ale na konci už jo... není to film, co si pustím znovu, mě to moc nechytlo, ale psychicky to bylo natočené prostě bravurně.

POHÁDKA: Říše hraček - No celek film byl takový nic moc, nesedla sem si z toho na zadek, prostě průměr, ale měnící se barák do černa, roztomilá Portman a čiperný Hoffman mě okouzlili.

NOVÝ OBJEV: Rebel Wilson - Jak porodit a nezbláznit se ->už jen to jméno! Je to je REBEL! :D no tohle je prostě komediální herečka, která to umí zahrát a prodat, at už po kouskách - vtipné hlášky, až po vyhrocenou scénu. Žeru jí.

ZKLAMÁNÍ MĚSÍCE: Pět žen - čekala jsem něco velkého, příběhy samotné jsou fajn, bohužel film je bez emocí a i když tam je pár fajn scén, tak to na mě dojem neudělalo.

Doporučení měsíce SRPEN

Osobnost měsíce SRPEN

ADAM SANDLER patří mezi moje oblíbené komediální herce a udržuje si furt svou pozici... Ve filmu MACHŘI i v jeho pokračování a nedávno v Pohádkách na dobrou noc utvrdil, že tyhle role mu sedí, umí pobavit a to mi stačí. Není to krasavec, ani nabušenec, už ani mladík, ale prostě mám jeho filmy ráda.

Osobnost měsíce SRPEN

Hudební objev měsíce SRPEN

Mladá a talentovaná zpěvačka DEMI LOVATO patří mezi moje oblíbenkyně už nějakou dobu, ale s jejími novými hity, image i neustále překvapujícím hlasem a rozsahem, mě prostě baví, např. hity: Cool for the summer, Up, Let it go, Really don't care...

Hudební objev měsíce SRPEN

Doporučení měsíce ČERVENEC

HERECKÝ VÝKON: Kristen Stewart - Camp-X ray -> mě se tady hrozně líbila,role se zhostila opravdu velmi dobře, líbily se mi její emoce, hrála fakt jen očima a klobouk dolů. Ta holka je prostě talent.

FILM: Kingsman -> Můj oblíbený režisér přišel zas s něčím peckovním, nápad hoden zlatého bludišťáka a provedení... no to bych se tedy rozepsala na dlouho :D Nevim, je to prostě vtipné, svižné, akční a dovedeno do absurdna... což miluju a body navíc za herce! Prostě parádička.

REŽIE: Nezlomný - Angelina Jolie -> klobouk dolů za zpracování, film byl opravdu hodně realistický, natočen podle skutečné události a trpící scény se opravdu musely prožívat. Palec nahoru.

ANIMÁK: Velká šestka -> další kreslená záležitost, která mi udělala radost - dobrý nápad, svižný děj a celkově prostě dobrá podívaná.

NOVÝ OBJEV: Taron Egerton - Kingsman -> proč sem nezařadit mladého talenta, který mě zaujal v právě zmiňovaném filmu, jeho úšklebek nezapomenu, jinak je pěkný a celkem mi přijde že to i dobře zahrál.

ZKLAMÁNÍ MĚSÍCE: Birdman -> ano, možná jsem to nepochopila a každej mi bude tvrdit, jak to je ,,deep", ať si to pustim znovu, ale ne nemám chuť, nelíbí se mi tento typ formátu a jinak byl film hrozně vláčnej, s pár dobrýma scénama, jinak celkem nudná podívaná na stárnoucí ksicht Keatona. Bod za Emmu Stone.

Doporučení měsíce ČERVENEC

Osobnost měsíce ČERVENEC

No co k MATTHEW GOODE víc dodat... dobře se na něj kouká a ve filmu Přestupný rok mě prostě očaroval, hrozně přirozenej, bezprostřední projev a ještě je pěknej, určitě se zaměřim ještě na nějaký kousky, abych očíhla jak hraje.

Osobnost měsíce ČERVENEC

Hudební objev měsíce ČERVENEC

Moje láska, nejoblíbenější osobnost a zpěvačka, módní ikona a krásná ženská v jednom = RIHANNA je prostě boží a její alba mám všechny, každou chvíli má vyjít to nové, které bude nadupané. Netvrdim, že padne tahle hudba každému, je to prostě mainstream + rnb styl, takže ne každý si přijde na své. Ale já ji obdivuju celkově, má rozsah, nápady na klipy, má krásné písničky, které jsou prostě vždycky hitovky, nevim jak to dělá, ale prostě ji žeru.

Hudební objev měsíce ČERVENEC

Doporučení měsíce ČERVEN

HERECKÝ VÝKON. Will Ferrell - Horší už to nebude -> nikdy bych neřekla, že herec komediálních rolí se tak dobře zhostí role, jako je tahle. Ale tady mě mile překvapil a k Maggie G. se velmi hodil. Scéna na kytaru, tam si mě prostě získal :D

FILM: Whiplash -> podle mě pro nikoho není překvapením, že zrovna tenhle titul se tu objevil. Film mě velmi zaujal, i když je svým způsobem o ničem, tak režisér z toho udělal velké NĚCO. Velmi silný emotivní snímek, kde mě ohromili oba herci.

REŽIE: Precious - Lee Daniels -> mám ráda tenhle druh dramatu, kontroverzní téma, prostě mě to nadchlo...měla jsem samozřejmě vě většině případů zděšeně ruce před ústy nebo jsem si radši zakrývala oči, protože některé scény se mnou teda hýbaly až moc... No super drama.

SERIÁL: Čarodějky - 1998 -> seriál na kterém jsem vyrůstala, jedna velká část mého seriálového světa :D no... momentálně nesleduju žádný nový, tak vám jen připomínám, že tohle byl předchůdce všech dalších podobných scifi a fantasy.

NOVÝ OBJEV: Miles Teller - Whiplash -> líbil se mi i v Přítomném okamžiku a v Divergenci, ale tady přeci jen ukázal, že hrát umí a že na hlavní roli má. Není to uplně prvoplánový hezounek, ale to ho dělá právě zajímavým.

ZKLAMÁNÍ MĚSÍCE: Diana -> film, na který jsem se těšila už nějakou dobu, bohužel mě zklamal provedením, čekala jsem celý aspoň nějak znázorněný život a ba naopak by mě zajímaly problémy v královské rodině, vztahy k synům, atd... ne jen vztah, který následoval až po tom, co si Diana získala srdce každého. Naomi Watts ale dobrý :)

Doporučení měsíce ČERVEN

Osobnost měsíce ČERVEN

Další mladá talentovaná herečka, tentokrát CHLOE GRACE MORETZ, která na svůj věk hraje opravdu moc dobře a má za sebou už dost kousků, kde se mohla ukázat. Mě se líbila v IF I STAY, kde ztvárnila nadanou slečnu, která prožívá první pravou lásku. Nějak nemůžu nic vytknout, její emoce zahrála velmi dospěle.

Osobnost měsíce ČERVEN

Hudební objev měsíce ČERVEN

Musim říct, že tenhle černoch JASON DERULO mi opravdu hraje do noty, jeho album TALK DIRTY je boží. Má tam samé pecky, nejen rychlé ale i pomalé rnb hity. Musim říct, že mě baví i dost duety jeho s někým dalším.

Nej písničky: Talk dirty, Wiggle, Bubblegum, Trumpets, Zipper, Want to want me, Try me...

Hudební objev měsíce ČERVEN

Doporučení měsíce KVĚTEN

HERECKÝ VÝKON: Daniel Radcliffe - Horns -> musim říct, že po WHAT IF mi udělal radost i tady. Dokázal krásně zahrát zamilovaného kluka, po situaci, kterou musel dospěle vyřešit, nádherné znázornění ďábla v každém z nás.

FILM: Begin again-> krásný film, který mě upoutal atmosférou, hezkými záběry, hlasem Keiry Knightley, pohodovými písničkami, ruchem města, všechno tak hezky plynulo...

REŽIE: Cake -> moc mě Jennifer překvapila, mám jí ráda, ale tady konečně měla prostor a možnost ukázat co v ní doopravdy je a že neumí hrát pouze v romantických komediích, surové drama s výborným obsazením, opravdu mě dostal...
SERIÁL: Columbo - 1971 -> známá firma v kabátu, s doutníkem v ruce, se známou frází : ,,A ještě něco..." A moje manželka si myslí, že... prostě starý a dobrý Columbo nikdy neurazí, detektivka jak má být.
NOVÝ OBJEV: Douglas Booth - Noe -> nebudu lhát, líbí se mi prostě jako chlap a v tomhle filmu z něj tak nějak vyřazovalo určitý charisma, který mě zaujalo. Především mu slušely ty bohémský vlasy a vousy.
ZKLAMÁNÍ MĚSÍCE: Čarovný les -> asi největší zklamání z poslední doby byl tenhle muzikálový film, od kterého jsem opravdu čekala více, obsazení naprosto super, ale bohužel překombinované, na svou formu až moc dlouhá stopáž, písničky bohužel nechytlavé. Pár vtipných momentů, ale nestačila to vyzdvihnout ani Meryl Streep.

Doporučení měsíce KVĚTEN

Osobnost měsíce KVĚTEN

Proč RYAN GOSLING? Jelikož jsem ho v poslední době viděla hned v několika snímcích, tak už můžu říct, že jeho talent se nedá upřít, když vidím, jak obstojně hraje celkem složité role. A potom, co jsem ho viděla ve SVĚTE PODLE LELANDA, jsem mu musela tentokrát dát prostor v tomhle žebříčku. V roli Lelanda na mě působil kort dost autenticky.

Osobnost měsíce KVĚTEN

Hudební objev měsíce KVĚTEN

Jeden z nejslavnějších DJ světa DAVID GUETTA představuje moderní, taneční a chytlavou muziku, kterou doplňuje dalšími umělci, kolikrát i novými tvářemi. Baví mě jeho písničky, vždycky přinese něco nového, neokoukaného a prostě do jeho rytmů se kroutí každý. Nejlepší hity z poslední doby jsou: Dangerous, Lovers on the sun, What I did for love, Shot me down, Bad

Hudební objev měsíce KVĚTEN

Doporučení měsíce DUBEN

HERECKÝ VÝKON: Clive Owen - Hra s něverou -> zas v tolik kouscích jsem ho neviděla, ale tady mě mile potěšil, hezký úsměv, přes nejistotu až po vyvrcholení, kdy pochopil o co jde... Nevim, prostě tady byl dobrej :D

FILM: Disconnect -> co k tomu říct, aktuální téma sociálních sítí apod. Několik linií vás vtáhne do děje velmi rychle a lehce, zajímavý film, který aspoň trochu otevře oči.

REŽIE: Bratři -> moc mě potěšil kousek s mými oblíbenými herci, Maguire mě tu sice děsně štval, ale to znamená, že to zahrál víc než dobře. Drama, které stojí za vidění.

SERIÁL: Once upon a time - 2011 -> pro někoho dětinské, pro mě krásné propojení reálného a pohádkového světa, staré dobré zlo proti dobru, ale i mezilidské vztahy apod. Udržuje si to napětí, zajímavé ztvárnění, bere mě to.

NOVÝ OBJEV: Elizabeth Olsen - Svobodná umění, Very good girls -> velmi zajímavá mladá herečka, která mě teda naprosto okouzlila jejím projevem, bravurně zvládnuté emoce v obou filmech, hezky se na ní kouká.

ZKLAMÁNÍ MĚSÍCE: Děti moje -> ačkoli to má být vážný snímek o nemoci a rodinných vztazích, nemůžu si pomoct, bohužel jsem se do toho nemohla vcítit, tak nějak to bylo zvláštně natočené a George Clooney za tohle ocenění? Proč? Pár vtipných momentů, pár dojemných chvilek. Ale za mě bohužel nic víc.

Doporučení měsíce DUBEN

Osobnost měsíce DUBEN

Co se týče hereckého výkonu i půvabného vzhledu, moje volba padla na herečku DREW BARRYMORE, kterou bezpochyby všichni dobře znáte. Musim říct, že mě mile překvapila, když jsem jí viděla ve starším snímku Kluci v mém životě, kde ukázala, že nehraje jen komediální role, ale umí zahrát i na vážnější strunu. Moc mě potěšilo jí vidět zrovna v tomhle filmu, protože jí mám moc ráda. A Věcný příběh - to je zas pohádka, kde hraje jako mladá a prostě proč nemít nějakou pohádkovou roli, když jí sedne jak prdel na hrnec :)

Osobnost měsíce DUBEN

Hudební objev měsíce DUBEN

Pro tenhle jarní měsíc to bude ED SHEERAN, protože jeho písničky jsou celkem návykové, ať už jsou pomalého ražení nebo jsou to pecky v kombinaci s nějakým dalším tvůrcem :) Musim říct, že další takovejhle chlápek s naprosto jiným stylem se hodí vždycky. Poslouchejte, užívejte :)

Nej písničky: Lego house, Don't, Thinking out loud, I see fire, Everything has changed, Sing, Bloodstream...

Hudební objev měsíce DUBEN

Doporučení měsíce BŘEZEN

HERECKÝ VÝKON: Maggie Gyllenhaal - Vrtěti ženou -> nejen že je to zajímavý film, ale přispívá tomu především přirozená Maggie, která mě tady učarovala, jak se dokázala změnit z roztržité holky do ustarané ženy. 

FILM: Teorie všeho -> dostala jsem přesně to, co jsem čekala. Film je krásný snímek o životě, lásce, nemoci a vším, co s tím souvisí. Oba herci jsou prostě dokonalí v jejich rolích a Eddie si Oscara rozhodně zasloužil. Jediné co mi vadilo, že délka filmu možná byla zbytečná, o 20 minutek zkrátit a bylo by to příjemnější :) ale jinak SUPER!

REŽIE: Doug Liman - Na hraně zítřka -> musim uznat, že nápad je to super, určitě zajímavé ztvárnění, místama mě už štvalo sice, že je to furt dokola, ale dokud vždy přidali nějakou myšlenku nebo novou scénu, tak proč ne. Tom Cruise musim říct, že herecky i vzhledově jedině kvete a Emily ta je prostě bonus :)

SERIÁL: House of cards - 2013 -> politické/vojenské filmy moc nemusim, o to víc mě překvapilo, co ve mě tenhle seriál vzbudil, stala se z něj moje droga, je to fakt suprový pokoukání, Kevin Spacey je dokonalej, seriál má drift a to je hlavní. DĚKUJI René.girl za její doporučení :)))

NOVÝ OBJEV: Alex Pettyfer - Nekonečná láska -> znám ho samozřejmě dýl, líbil se mi už v Netvorovi, ale tady ukázal že umí zahrát vážnou roli, moc se mi film líbil a on tomu jedině přispíval, ne jen vzhledem ale i dramatickým výstupem :)

ZKLAMÁNÍ MĚSÍCE: K zázraku -> tady ani nevím co mám říct. Film beze slov. Nezajímavý. Nuda. Dlouhý. O hereckých filmech nelze ani mluvit. Prostě slabý.

Doporučení měsíce BŘEZEN

Osobnost měsíce BŘEZEN

FELICITY JONES patří pro mě k novým tvářím, ale v poslední době jsem měla to štěstí ji vidět v několika snímcích a to ještě v dosti rozlišných, takže např.: Holka s prknem, je prostě klasická teenager romantika, kde prostě byla roztomilá, ve Vrtěti ženou slušná, no a v Teorii všeho mi dokázala, že umí zahrát vážnou roli opravdu skvěle! Připojuju jí k zajímavým tvářim filmu a taky vám přijde že na věk 31 let vůbec nevypadá? Ona prostě může hrát teenagerky dál :)

Osobnost měsíce BŘEZEN