Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (303)

plakát

Hezké sny (2007) 

Ani nějak nevím co k tomu napsat, celkem mdlé, Danny Devito podle mě uplně navíc, Gwyneth Paltrow tady byla vyloženě ošklivá a protivná, vlasy předlouhlý byly strašný, jak stará-mladá panna s čočkama navíc, no prostě fuj, nevim, film jako celek celkem příjemnej, ale jinak se to táhlo a konec mě nějak nedostal.

plakát

Pět žen (2011) (TV film) 

Nato, o jaké téma se jedná, si myslím, že film mohl být klidně vážnější a za druhý určitě dát víc prostoru každé hrdince, takhle to bylo na můj vkus až moc rozházané a tím pádem se emoce moc nedostavily. Proto zastávám neutrální postoj.

plakát

Píseň mého srdce (2010) 

Film má potenciál, ale využil ho tak napůl. Role Renné by mohl být mnohem zajímavější, když by se víc rozebrala celá nehoda a víc život samotné Jane, či přátelství s Joeym. Takhle to byly takové chaotické útržky, mezi nimi pár dobrých scén, či vtipných momentů, ale bohužel herci, kteří mají tolik co nabídnout, tu neměli moc prostoru se ukázat.

plakát

Slečna zamilovaná (2009) 

Sandru sice miluju a i tady ,,stalkerku" zahrála skvěle, ale příběh vlastně o ničem, vtipné scény mě prostě nepřišly k smíchu a konec který měl celkem vážnější stránku, tak byl málo nato, aby to zachránilo film jako celek. Bohužel...

plakát

Jak porodit a nezbláznit se (2012) 

Asi půjdu proti proudu, ale mě to nepřišlo vůbec špatný, prostě několik dějových linií do sebe aspoň nenudily, bylo to milé, dojemné, a celkově takový že se vcítíte do situace. Mě to tak nějak sedlo do nálady a nějak nechápu že to má tak málo, jsou horší trapárny. Pobrečela jsem si.

plakát

Přestupný rok (2010) 

To se mi tedy tuze líbilo... milé, ano prvoplánové, ale to asi jako každej romantickej film, kde hned prokouknete scénař a jak to asi dopadne... :) Každopádně oba herci sympatičtí, Amy mám ráda. Mimochodem, kdo by nepropadl jeho očím, no? :) moc hezké, poplakala jsem si :D

plakát

Říše hraček (2007) 

Oddechovka, bohužel mi nenabídla tolik, co jsem čekala, koukala jsem na to kvůli Portman, ačkoli mi přijde, že se sem nehodila, ona je prostě stvořená na to hrát dramatické role. Co mě opravdu štvalo byly nepovedené střihy, kdy měla Natalie vlasy pokaždé jinak, nejspíš párkrát paruka, jindy její vlasy, nebo si to neumim vysvětlit.

plakát

Nezlomný (2014) 

Angelino! Nikdy bych si nemyslela, že tohle řeknu, ale jsi dobrá! Skvělé scény, výborně natočené utrpení, opravdu jsem to prožívala s nimi... A opět jsem ráda, že jsem si nic k filmu nečetla... protože o to víc mě potěšilo, že je to natočeno podle skutečné události... Skvěle zpracované válečné drama.

plakát

Pořád jsem to já (2014) 

Vcelku dobré téma, drama jako takové natočeno velmi dobře, postupné zhoršování nemoci atd... ovšem nějak jsem se neuměla vžít do hlavní hrdinky, což mi jindy nedělá žádnej problém, ani nezpochybňuju výkon Julianne, byla výborná, jen to prostě u mě nestačilo na nic lepšího než na lepší průměr.

plakát

Velká šestka (2014) 

Krásný animák, překvapuje mě, kde furt berou ty nápady, že se zase dokázalo udělat něco nového. Jiného. Velký palec nahoru, tohle mě hodně bavilo.