Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Oblíbení režiséři (10)

Michael Bay

Podle mě patří jeho filmy: Mizerové, Skála, Armageddon, Pearl Harbor nebo Transformers a Transformers : Pomsta poražených k oblíbeným filmům... A proto jsem zvědavá na další jeho filmy, protože má úspěšné snímky.

James Cameron

Kdo by neznal jeho Terminátora +2, Vetřelce, Pravdivé lži nebo Titanic? Patří ke skvělým režisérům a jeho filmy jsou famózní. A nepřekonatelný Avatar je dokonalost sama.

Quentin Tarantino

Pro mě jsou jeho KILL BILL A KILL BILL 2 a PULP FICTION jednoznačně výborné filmy, na které se ráda kouknu vždycky zas a znova plus slušní Hanební pancharti, kteří mě natolik nenadchly, ale uznání si zaslouží. Jeho tvorba je jako droga :)

Matthew Vaughn

Za bezkonkurenční pohádku Hvězdný prach, nadupaný Kick-Ass, za skvěle natočený Po krk v extázi a v neposlední řadě za nové X-Meny.. ve výsledku...na co sáhne, to se mu povede...

Neil Burger

Za skvělého Iluzionistu, kterého jsem viděla několikrát a za perfektní natočení dramatického filmu Všemocný. Chci shlédnout Šťastlivci.

Tim Burton

Co k němu dodat... Jeho Střihoruký Edward je bezkonkureční a je brán už jako klasika, nebo Batman a Batman se vrací, který je prostě základ... Karlík a továrna na čokoládu je super pohádka s bláznivým Johnny Deppem nebo mrazivá Ospalá díra a kouzelná Alenka v říši divůale jako jeho slabší chvilky beru Mars útočí nebo Planetu opic, protože to mě neohromilo... každopádně si tu to místo zaslouží.

Frank Darabont

Jeho filmy patří mezi nejlepší ze všech... co se týče těch nejznámějších - Vykoupení z věznice Shawshank, Zelená míle, nebo nová Mlha - pro mě to byly opravdové zážitky !

Robert Zemeckis

Už jen kvůli Forrestovi Gumpovi ho tu mám, protože to je nejlepší film všech dob a nemá zatim konkurenci. A jeho další filmy jsou také velmi dobré - Smrt jí sluší, Trosečník , Polární expres, Beowulf Ale největší úspěch měl právě s Tomem Hanskem :)

Robert Rodriguez

Jeho fimy mi přijdou opravdu zajímavé... Každý film má něco do sebe, i když pro někoho jsou třeba jeho filmy až moc béčkové, nebo jeho tvorba prostě zvláštní. Ale každopádně pro mě to má své kouzlo a to Desperado, Tenkrát v Mexiku, Sin city, Planeta Teror, Fakulta