Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Oblíbení skladatelé (10)

John Williams

Propůjčil hubu k velkým kouskům bez níž by film určitě neměl takové kouzlo jako má. A tím jsou: Star Wars, Indiana Jones (I-IV), Sám doma, Jurský Park, Harry Potter (I-III), Minority Report, Chyť mě když to dokážeš, Terminál, Gejša.

Danny Elfman

Jeho hudba rozhodně patří mezi zajímavé. Jako je Střihoruký Edward, Batman a Batman se vrací, Ukradené Vánoce, Mission Impossible, Muži v černém, Spiderman 1 a 2, Chicago, Karlík a továrna na čokoládu, Hellboy 2, Alenka v říši divů.

Hans Zimmer

Jeho hudba mě opravdu fascinuje, dokáže naladit tu správnou atmosféru. Mezi jeho dílo patří Skála, Lepší už to nebude, Princ Egyptský, Gladiátor, Pearl Harbor, Kruh, Král Artuš, Batman začíná, Piráti z Karibiku 2,3; Temný rytíř, Počátek.

James Horner

Jméno Růže, Případ Pelikán, Statečné srdce, Apollo 13, Titanic, Troja, AVATAR !

Alan Silvestri

Návrat do budoucnosti I-III, Smrt jí sluší, Osobní strážce, FORREST GUMP, Van Helsing, Noc v muzeu, Beowulf, G.I. Joe, A-Team.

Thomas Newman

Vykoupení z věznice Shawshank, Zaříkávač koní, Zelená míle, Erin Brockovich, Bílý oleandr, Hledá se Nemo.

John Powell

Tváří v tvář, Shrek, Agent bez minulosti, Výplata, Bournův mýtus, Mr. and Mrs. Smith, Happy feet, Bournevo ultimátum, Jumper, Hancock, Zatím spolu zatím živi, Jak vycvičit draka.

Klaus Badelt

Equilibrium, Piráti z Karibiku - Prokletí černé perly, Constantine, Poseidon.

Harry Gregson-Williams

Skála, Armageddon, Nepřítel státu, Spy Game, Telefonní budka, Království nebeské, Wolverine, Princ z Persie.