Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (338)

plakát

The First Time (2012) 

Tak tohle bylo hooodně špatný... opravdu mi hlava nebere, jak je možné, že to má 72%??! A to jsem hodně na romantické filmy, ale tohle bylo fakt stupidní. Těšila jsem se na Britt, ale postavě, kterou hrála, bych dala asi nejradši mezi oči, aby přestala špulit tu hubu a rozsvítilo se jí. Scénář úděsně slabý, herecké výkony jakbysmet a celkově celá pointa, zápletka i celý příběh jsou jednoduše o ničem. Těch 90 minut bylo fakt hodně.

plakát

Bestie bez vlasti (2015) 

Bohužel, mě Beasts of No Nation až tolik neoslovilo. Nebudu dávat hvězdičky pouze za téma, které na tom bylo jediné to zajímavé. Do nikoho jsem se tam pořádně nevžila, nic to ve mně nezanechalo a už vůbec mi to neřeklo nic o prostředí z filmu. Mnohem radši bych v povídání ve filmu slyšela o co vlastně jde a která skupina je která, místo toho abych poslouchala pořád dokola ty samé city dítěte.

plakát

Švýcarák (2016) 

Vážně hodně uhozená komedie, co má rozhodně něco do sebe. Paul Dano i Daniel Radcliffe jsou v tom skvělí a ani si nedokážu představit, na kolikrát museli točit každou scénu, aby se u toho nepoprděli smíchy. Bohužel opakovaný vtip není vtipem a pro tenhle prdící vtip je i těch 95 minut trochu moc. Uprostřed filmu už to bylo pořád to samé dokola a já začala usínat. Škoda, protože za tu originalitu by si to zasloužilo lepší hodnocení.

plakát

Saulův syn (2015) 

Bohužel mě tenhle příběh ani zpracování moc neoslovily. V prvé řadě se mi fakt nechce věřit, že by se některý vězeň choval tak, jako pan Saul a v druhé řadě mě ani nebavilo se celý film koukat na jeho záda nebo naprosto bez výrazový obličej. *SPOILER* to mám jako opravdu věřit tomu, že místo toho, aby s ostatními připravoval plán na společný útěk z koncentračního plánu a následně plán s ostatními realizoval v pozici, kde byl potřeba, tak musel nutně pohřbít už zemřelého nevlastního syna? když nehnul ani brvou, když ho němci zabili? a že by se na něj ostatní vězni kdo ví proč spoléhali, když s nimi ani nebyl schopný komunikovat?

plakát

Kniha džunglí (2016) 

Zpracování je opravdu suprové, bohužel v dnešní době už je to spíš standard, než něco, za co by se měly dávat hvězdičky. Na rozdíl od ostatních, mě malý Mauglí až tak neuchvátil a příběh je docela nudný, bez jakéhokoli ponaučení... Fakt je, že ani z knihy jsem nebyla až tak nadšená, a film to nezachránil.

plakát

Akta X - Film (1998) 

Je mi líto, ale já to vůbec nepochopila :-D Nevím, jestli je to tím, že jsem neviděla seriál, nebo tím, že jsem pomalejší v chápání, ale mě ten děj prostě přišel úplně mimo... Na konci jsem netušila, o co komu šlo, co tam dělal ten létající talíř, ani kam jako letěl... Podle mě to nemělo hlavu ani patu a sympatický David Duchovny to tentokrát nezachránil...

plakát

Jiná země (2011) 

Trochu mi vadí, že nebyla ani chvíle věnována vysvětlení toho prostředí - například že nikoho vůbec neznepokojuje, že se ty dvě planety pořád přibližují a za ty čtyři roky docela o pořádný kus! Tak odhadem by do sebe ty země do pár dní měly narazit, ale místo toho, aby řešili toto, tak řešili, jak se tam dopravit... A druhá věc je, že planeta takhle blízko té naší by rozhodně nenechala naše prostředí beze změny (co přitažlivost??). No ale chápu, že o tom asi ten film být neměl :-) Takže i ta zápletka v tomhle divným prostředí je dost dobrá :-)

plakát

Kolonie (2015) 

Námět sice dobrý, ALE - Emmě nevěřím jedinou romantlickou scénu, ona je prostě leklá ryba... Navíc se mi ani nějak nechce věřit, že někdo, kdo není schopný se za druhým přestěhovat, kvůli němu půjde do jakési bláznivé kolonie, ze které není úniku. Nehledě na ten hodně přitažený konec... jako really?? No, ale jinak dobrý :-D

plakát

Odpojit (2012) 

Tak tenhle snímek bych dala jako povinnou vložku do škol :-D Hezky zpracovaný problém dnešní doby, kdy lidé visí na internetu víc, než chodí ven a chatují více než mluví s lidmi z očí do očí. Všichni berou internet jako samozřejmost, ale málokdo si uvědomí i jeho slabiny a možnosti zneužití z různých stran. Film je natočen velmi reálně a připomíná všem, že nehezké věci se můžou stát opravdu každému.

plakát

UnReal (2015) 

Jediné, co je na tomto snímku dobré, je kamera. Zbytek stojí za starou bačkoru, opravdu nechápu tak vysoké hodnocení. Zřejmě se na film koukají jenom fandové. Je to jednoduše o ničem, točeno bez myšlenky čistě jen pro to, aby se něco natočilo. A to mi vážně nestačí. Krom toho, že kvůli tomu svému videu o ničem zhnusili hezkou přírodu těma svýma hroudičkama pro biky. Zbavila bych se jich stejně jako se to dělá s krtkama!