Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (338)

plakát

Food Choices (2016) 

Bohužel hrozně jednostranné. Mě to úplně nepřesvědčilo - jo, člověk se zamyslí, ale chyběly tomu argumenty.

plakát

Červená želva (2016) 

Animace jsou hezké a film má celkem příjemný nádech, ale s příběhem jsem se vůbec nezžila...

plakát

Největší showman (2017) 

Právě mi došlo, proč je většina muzikálů na tři hodiny. 105 minut je totiž pro muzikál zjevně fakt málo a delší stopáž by to určitě sneslo. Působí to trochu jako když se koukáte z okénka v rychlíku, všechno kvapem ubíhá a všechno je naťuklé, není čas se u ničeho pořádně zastavit. Na druhou stranu to nevadí až tak zásadně, že by to celý výsledek zkazilo. Náznaky ve výsledku fungují stejně dobře, jen je člověku líto, že se ten vlak někde na chvíli nezastaví. Každopádně písničky jsou krásné a choreografie k nim je parádní, ta výprava je skvělá, stejně tak i režie. Já si to užila a klidně bych se podívala znova.

plakát

Před půlnocí (2013) 

Z tohohle filmu mám akorát prokecanou díru v hlavě a přitom to vlastně o ničem není, nic zajímavého se tu neřekne. Ani s jedním z nich bych nevydržela ani minutu a i těch 108 minut bylo fakt nekonečných...

plakát

Tvář vody (2017) 

Na tuhle příšerku jsem byla zvědavá, ale nakonec to šlo nějak úplně mimo mě. Jestli to mělo mít nějaké poselství, tak to jsem fakt nechytla. Romantické mi to taky nepřišlo, to že je někdo tak osamocený, že se skoro na první pohled zamiluje do vodní příšerky a má s ní sex, je spíš trochu ujetý. No ale tak proti gustu.... Ale že kvůli tomu někdo vytopí celý byt i kino a nechá si klidně zbořit střechu nad hlavou, to už je fakt za čárou. A na Sally Hawking si fakt nemůžu zvyknout. To, že je němá ještě neznamená, že se musí chovat takhle retardovaně ne? Nějak jsem za celou dobu nenašla rozdíl mezi touhle postavou a Maudie...

plakát

Lady Bird (2017) 

Příjemný pohled na dospívání jedné slečny, příběh o rozdílném vidění světa puberťáka a jeho rodičů. Ničím neurazí, ale ani ničím nenadchne. Christine se plácá z jedné strany na druhou a neví, co chce. Ve výsledku v tom ale trochu chybí nějaká hloubka nebo smysl a je to celé takové povrchní.

plakát

Yeopgijeogin geunyeo (2001) 

Na začátku člověk moc nechápe, o čem to celé má být, jen je to nějakým divným způsobem zábavné. Ale na konci člověk všechno pochopí a zjistí, jak krásný a dojemný tento film je. Spolu s nádhernou hudbou tvoří ojedinělý snímek. Ale hlavně nezaměňovat s americkou verzí!!!

plakát

Zrozeni v Číně (2016) 

Vizuálně nádherné a roztomilé. Nechybí ani skvělá kamera a ke všemu je to i zábavné. Nejlepší na tom všem jsou úžasně potrhlé opičky :-)

plakát

Ztracené město Z (2016) 

Prozatím největší zklamání roku 2017. Z traileru to vypadalo na dobrou akci a dobrodružství. Film ale nabízí jenom roztahané nezáživné scény bez větší hloubky a smyslu. Kdyby to sestříhali tak na polovinu, mělo by to hned hvězdičku navíc. Takhle to byla jenom nuda, u které si přejete brzký konec.

plakát

Lék na život (2016) 

Téma jako stvořené pro mě, ale bohužel se zpracování až tak nepovedlo... Kdyby měla hlavní postava trochu rozumu, tak film skončí už v půlce tím, že pan Lockhart jednoduše uteče, při první příležitosti a při prvních pochybách. Dejme tomu, že je tohle znak asi všech hororů. Nicméně mi na konci chybělo i pořádné vysvětlení, o co vlastně jde a zejména proč že se to vlastně všechno děje.... Jejich povrchní hala bala vysvětlení mi prostě k dobrému zážitku nestačilo. Pro mě je tenhle film prvoplánový a nedomyšlený, s dost nesympatickými herci (snad jen kromě Jasona Isaacse). Jediné. co se snad dá pochválit, je kamera.