Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Tarantinův klenot a zároveň naprostá kultovní klasika. Tímto filmem režisér dokázal proč mnozí jeho fanoušci dělí filmovou historii na epochu "před Tarantinem" a "po něm". Zápletku není třeba popisovat, jen málo lidí film nezná, do toho skvělí herci a hudba (Tarantino má na ni skutečně cit, sežeňte si i soundtrack filmů Kill Bill)... prostě paráda! Winston Wolfe: Pokud jsem dobře informován o situaci, máme tu auto plus tělo mínus hlava v garáži.

Podraz

Podraz (1973)

Skvely pribeh v cele s uzasnou dvojici Newman Redford, dokonala hudba. Zde neni treba dlouhy komentar, zkratka vrchol kinematografie.

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Tohle je akční umělecké dílo a pastva pro oči. Hlavně Heath Ledger prokázal že byl skvělý herec, který se do role dokáže ponořit a ztvárnil na filmovém plátně nejlepšího padoucha všech dob. Zároveň skvělý příběh a herecké výkony i ostatních, Christian Bale je jako Batman úžasný, Morgan Freeman, Gary Oldman, Aaron Eckhart byl v roli skutečně sympatický a nakonec Maggie Gyllenhaal byla v roli Rachel mnohem lepší než prkenná Katie Holmesová v minulém díle. Všechno skvělé ale prostě ten Joker........ EPESNÍ! Na tohle nikdy nezapomenu. Christophere Nolane díky mockrát a Heath (ať je mu země lehká) si za svou roli toho Oscara zasloužil. Ale český dabing by zasloužil přes držku. Let's put a smile on that face!

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

Splácejte dohromady mnoho příběhů o lásce. Co vznikne? No většinou přeslazená romantická komedie, která se snaží o úspěch za každou cenu. A když k těm několika příběhům připojíte fištróna několika lidí? Vznikne Láska nebeská. Příběhy se rázem začnou smutně i vesele, ale vždy krásně proplétat a i ty vtipy začnou být vtipné. Tento film lásku navíc propaguje krásně nenásilnou formou a po drobném zamýšlení zjistíte, že láska je opravdu všude (ještě lépe to dokazují bonusové materiály) Pusťte si navíc film s přítelkyní nebo přítelem a jste skutečně v romantickém nebi. No tohle všechno plkám a jsem přitom kluk, a ti většinou takovýmto filmům nepropadají, takže na tom skutečně asi něco bude, nemyslíte? :) (Poté, co přestárlá rocková hvězda v přímém přenosu napsala na plakát kapely Blue: Jsme čuráci.) moderátor: Billy, dívají se na nás i děti. Billy Mack: Aha, promiňte. Milé děti, strýček Billy vám říká: Nikdy nekupujte drogy! Staňte se popovou hvězdou a budou vám je dávat zadarmo!