Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (99)

plakát

Láska nebeská (2003) 

Nebeská romanťárna a láska už asi na celý život.

plakát

Terminátor 2: Den zúčtování (1991) 

T2 je prostě jeden z největších filmových bijáků v historii filmu + Obří krok do budoucnosti zvláštních efektů.

plakát

Lítám v tom (2009) 

Každý občas potřebuje kopilota. To zjišťuje i George Clooney v satiricko-sociálně-dramaticko-romantické " flight-movie ", které chybí snad jen výraznější hudební doprovod. Herecky jisté, Anna Kendrick je objev a je super, že si dále vybírá zajímavé role ( Pilgrim, 50/50...), začínám být její fanoušek.

plakát

Kick-Ass (2010) 

FILM ROKU 2010! Je to vlastně žánrová směska, která má ale víc stylu než velká část komiksových adaptací.

plakát

50/50 (2011) 

O rakovině s láskou a hlavně s vtipem...:))

plakát

Noc je ještě mladá (2011) 

Škoda, že to není takové retro, aby to byla větší sranda. Ta stylizace do 80. let je totiž strašně nevyužitá, teda až na soundtrack - výběr 80's fláků je paradní. Jinak je to pohodová, dost předvídatelná romantická komedie, která mi ale strašně sedla, a to i díky povedenému castingu: T. Grace je sympatický, D. Fogler mě snad poprvé ve filmu nesral, T. Palmer je strašně HOT! A je taky hezké, vidět zase ve filmu Michaela Biehna. V té železné kouli musel bejt hic:))

plakát

Trosečník (2000) 

I'm so lonely, so lonely.......

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Paráda, že se Hvězdný prach nesnaží jako jiné fantasy spektákly, usilovně napodobovat Pána Prstenů a jde si vlastní, skromnou cestou. Vznikla tak úžasná pohádka pro dospělé-jší, které nic nechybí - velká láska, humor ani napětí a hlavně vypravění o tom, že když se vypravíte získat něco, po čem si myslíte, že vaše srdce touží, vetšinou zjistíte, že vlastně hledáte něco úplně jiného. A Claire Danes je možná nejkrásnější hvězda co jsem spatřil:)

plakát

Con Air (1997) 

Jeden z filmů ze "Svaté akční trojice"(Skála, Nebezpečná rychlost), let devadesátých. Narvané letadlo bandou neskutečných postav, parádní hlášky, boží akce, chytlavá hudba.......Takže se připoutejte, prosím - bude to dost házet!!!