Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (99)

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Paráda, že se Hvězdný prach nesnaží jako jiné fantasy spektákly, usilovně napodobovat Pána Prstenů a jde si vlastní, skromnou cestou. Vznikla tak úžasná pohádka pro dospělé-jší, které nic nechybí - velká láska, humor ani napětí a hlavně vypravění o tom, že když se vypravíte získat něco, po čem si myslíte, že vaše srdce touží, vetšinou zjistíte, že vlastně hledáte něco úplně jiného. A Claire Danes je možná nejkrásnější hvězda co jsem spatřil:)

plakát

Melodie mého srdce (2007) 

Je to kýč jak prase, ale s velmi hezkou, příjemnou na poslech a různorodou hudbou. Závěr navíc parádně graduje. Pozor na dabing - je otřesný.

plakát

Noční můra v Elm Street (2010) 

Freddy vs. Jason 1 : 0, bohužel v soutěži: "Remakeová žumpa". Freddy vede hlavně díky atmosféře, humoru a hlavní hrdince, ačkoli legendární hororová ikona vypadá jako Imhotep z Mumie a zní jako vožralej školník, což není strašidelné a bohužel ani zábavné. Pozitivem zůstává ještě hudba Jablonskyho a jedno povedené mordování dívky, které odkazuje na původní Noční můru.

plakát

Con Air (1997) 

Jeden z filmů ze "Svaté akční trojice"(Skála, Nebezpečná rychlost), let devadesátých. Narvané letadlo bandou neskutečných postav, parádní hlášky, boží akce, chytlavá hudba.......Takže se připoutejte, prosím - bude to dost házet!!!

plakát

Úsvit mrtvých (2004) 

Až bude peklo přeplněné, mrtví začnou chodit po Zemi a tvořit velké fronty před obchoďákem s lidským masem zdarma. Snyder se s ničím moc nemaže a klasický zombie horor přetavil v nabušený adrenalinový nářez.

plakát

22 výstřelů (2010) 

Nejspíš i vzhledem k děsivým vystoupením Jean Rena ve věcech jako Trable v ráji, jsem mu roli ex-kmotra v Marseille sežral. Děj filmu je sice trochu zbytečně zalidněný spoustou postav a zbytečných dějových linek+flashbacků, aby nakonec stejně zůstala postava jediná a její cesta za pomstou. Jinak je ale všechno v pořádku - svižná režie s hollywoodským střihem a kvalitní Badeltovou hudbou táhne film nahoru.

plakát

Bitch Slap (2009) 

Tyhle feny věděj jak člověka rozpálit.Hodně divokou jízdu ve vykřičeném stylu, bohužel trochu zpomalují flashback/cut scény s hrozivou digitalní projekcí v zádech.

plakát

Tanec s vlky (1990) 

HLEDAL SMRT A NAŠEL SÁM SEBE. Costnerův opus větší než Jížní Dakota je nádherný hluboký lidský příběh, který uspokojí každičký filmový smysl. Ale táááá hudba, táááá hudba!!!

plakát

Tajemství loňského léta (1997) 

Williamson vládne teenage-hororům konce 90.let a Tajemství, jako výplň mezi Vřiskoty fungovala skvěle, VHSka se mi pořádně ohrála. Navíc je tady Jennifer Love Hewitt, o které jsem míval dokonce velmi příjemné sny , ale F.Prinze Jr. mohl po prvních minutách skončit raději na háku.