Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Obsahy (4)

Drive

Drive (2009) (studentský film)

Na první pohled šťastný pár, který jde na skleničku do místního baru, kde se však naplno projeví jejich vzájemné problémy. Mladík je naráz nucen čelit citově vyhrocené situaci a udělá něco, čeho bude později litovat.

Ataque de Pánico!

Ataque de Pánico! (2009)

Malý klučina, který si hraje s modely robotů, netuší, jaké překvapení čeká v mlze. Invaze robotů, kteří nemilosrdně devastují město Montevideo.

Pokoj naproti

Pokoj naproti (2009)

Tuto noc by nejraději portýr Hotelu Riverview vymazal ze své paměti. Jeho noční směna začíná zcela běžně až do chvíle, kdy do hotelu přijde sympatická žena jménem June (Brittany Murphy) a objedná si pokoj. Ani jeden z nich netuší, že je jí v patách její žárlivý přítel Terry (Danny Pino), který svoji přítelkyni podezírá z nevěry. Terry donutí portýra, aby mu pronajal pokoj naproti přes chodbu, kde celý večer sedí a popíjí. Terry se rozhodne svěřit po telefonu svému příteli Julianovi (Mike Vogel), který však není zase tak dobrý přítel, jak se na první pohled zdá.

Demony wojny wg Goi

Demony wojny wg Goi (1998)

Polská jednotka IFOR pod velením majora Kellera slouží v Bosně roku 1996. Při běžné hlídce zabrání lynčování vojáků místními obyvateli. Jenže vojáci tímto zásahem překročili svoje pravomoci. Proto do Bosny přilétá major Kuš a poručík Čacky z prokuratury, aby případ řádně vyřešili. Ten večer je sestřelen v horách vojenský vrtulník a major Keller se rozhodne i přes přímý zákaz cokoliv podnikat zachránit přeživší ze ztroskotaného vrtulníku. Společně s majorem Kušem a poručíkem Čackým se vydávají do hor. Zde se však musí potýkat se silným odporem místní separatistické skupiny.
Film vyprávějící nejen o jednotkách IFOR, ale i lidském strachu, beznaději, odvaze a o omezených pravomocích mírových jednotek.

Reklama

Ovládací panel
12 bodů