Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (553)

plakát

Kobiety mafii 2 (2019) 

Označení Krimi/Akční a dodal bych i komedie :D Tohle Vega kurwa vychytal. Ania do ruchania :D  Pobavilo , zabavilo . Vega snad ani nedokáže zklamat .

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Já vám nevím, za mě je to prostě nudné , nezábavné ,místy možná i trapné . Vydržel jsem do půlky filmu, víc bych nedal. Možná někdy v budoucnu dám novej pokus ???? Uvidíme , ale aktuálně opravdu nezáživné až místy uspávající . Dvě hvězdy za obsazení a za jejich utrpení že v tomto musí hrát .

plakát

Shoky & Morthy: Poslední velká akce (2021) 

Bavil jsem se dobře. Na to že je to z české dílny, tak fakt musím říct že super. Herecké obsazení bylo velice příjemné a upřímně mohu říct, jak jsem byl alergickej na Tomáše Magnuska, tak v tomto filmu mi byl velice sympatickej. Rozhodně mu shozená kila dost prospěla.

plakát

Mac Miller - Knock Knock (2011) (hudební videoklip) 

První video klip který jsem od něho viděl a hned jsem si ho oblíbil :-)

plakát

Dívka ve sklepě (2021) (TV film) 

Podle skutečné události. Zajímalo by mě , kolik % na tom je reálných. Dle mého tak možná 10% ? Nevěřím tomu že by někdo mohl být tak blbej a nezajímal se o to proč jeho drahá polovička tráví tolik času ve sklepě. S čím bych to mohl srovnat? S příběhem Nataschy Kampusch . Tam to působilo věrohodně, příběh co se skutečně stal , ale že by se člověku dařilo tolik let tohle tajit před členy rodiny ? Takže fakt si pokládám otázku, na kolik to je podle reálného příběhu. Celkové zpracování , je takové dosti amatérské , splácané na koleni. Neříkám že je to vyloženě špatné ale mohlo to být daleko lepší.  Nevím tedy, jaký byl rozpočet, ale mohlo to být rozhodně lépe zpracováno.

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

Ok, první minuta seriálu na netflixu originál Korea , Korejští herci , říkám tak to fakt ne ! (předtím jsem slyšel samou chválu na tento seriál. Chtěl jsem si ho pustit okamžitě po vydání , ale mám rozkoukané Narcos, dobře, tak potom) No zpátky , Korejci , fakt celou dobu korejci ? Ano , ale s EN dabingem a cz titulky, jsem si po té minutě řekl že dám šanci první epizodě a uvidím . Dal jsem šanci a rozhodně nelituji. Dobrá volba ! Opravdu celý seriál mě nadchnul i přes to že Korea není můj šálek . Fakt to je super a celý koncept se mi líbí a asi si ho ani teď neumím představit v podání Ameriky ! Je to super ! Je to správně zvrácený, úchylný , je to boží! Vytáčí mě určité postavy , u kterých si přeju ať v další hře zemřou ! Jo , daří se, je to tak!!! No ale co si budem povídat , možná spoiler ? Od prvního dílu a prvního úkolu kde zemře pomalu polovina ? Dá se předpokládat kdo vyhraje a jaká bude poslední hra ! Ano Oliheň ! Ne, vážně je to super i tak ! Bavíš se celou dobu a lehce sympatizuješ ! Otevřený konec potěší , už teď mám v hlavě živě, jak by se možné pokračování mohlo odehrávat !

plakát

Papírový dům (Netflix verze) - Série 1 (2017) (série) 

Po první serii plnej počet. Zábava a napětí od začátku do konce. Líbí se Jak se to hlavní (loupež) odehraje v prvním díle a pak přemýšlíte o čem to celý bude dál když to má x serií . Doufám že to napětí bude pokračovat i nadále

plakát

Mr. Kubelík Show (2020) (pořad) 

Je mi jedno čí je to nápad , nebo jestli je to převzaté. Tohle je prostě boží a ve finále je to opravdu jedno od koho to převzal důležité je že to dělá kvalitně.

plakát

Hyperdrive (2019) (pořad) 

Diváka to rychle nadchne ale brzo taky omrzí. Vše je za chvilku tak zdlouhavé a diváka to pomalu přestává bavit. Asi bych si vystačil s prvníma dvěma díly a pak posledním . Moderátory ani komentovat nebudu :-) Chtěl jsem dát tři * ale dávám ještě jednu navíc za ty káry