Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (16)

plakát

Můj příběh (2019) odpad!

Viděl jsem pár minut. Doporučuji přečíst BIO "režisérů", tak nějak odpovídá...

plakát

Příběh cesty kolem světa (2017) 

Kolem světa na kole, autem, stopem, letadlem... každý rok to absolvují jistě tisíce lidí, ale jen malá hrstka to umí i zachytit na kameru. Gwen a Patrick to dokázali. Trochu mi to připomělo seriál Busny, který je teda o něco lepší.

plakát

F1: Touha po vítězství (2019) (seriál) 

I když F1 nesleduji už léta, je tohle jeden z nejlepších seriálů ze sportovního prostředí co jsem viděl. U třetí epizody se mi tajil dech. Skvěle natočené, i "zahrané".

plakát

Policie v akci (2017) (pořad) odpad!

Videl jsem jeden dil a myslim, ze ten porad ponizuje a dehonestuje uplne vsechny. Bohuzel, hlavne praci realne policie.

plakát

Hrdina kuchyně (2017) (pořad) 

Nic moc. Asi jsou dloho nevidl tv

plakát

Masaryk (2016) 

Neuveritelny vykon Oldricha Kaisera, ktery podle me prehral Rodena o mnoho levelu. Absence celku (zaberu) me jen utvrzuje v tom, ze film mel dosta vic prostoru, resp. penez. Nadherna podivana a nadherna dokumentace nasich velice dulezitych dejin.

plakát

V hlavě (2015) 

Na film jsem sel s 5 letym klukem. Bavil se, ale nakonec stejne nepochopil, ze radost bez smutku byt nemuze. Ale jak napsal Matty: "Radost ze smutku." Skvele to popisuje tento film. Dvakrat jsem si poplakl a to se naposledy podarilo jen Toy Story 3.

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

Nabízí se mi srovnání s Tondou Blaníkem, neb jsem ho znal dřív než Franka Underwooda. Nicméně je to podbné jako srovnávat Octavku s Rolls Roycem (v tomto případě spíš s Lincolnem). Tonda Blaník je srandovní, Frank Underwood nahání hrůzu.