Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (186)

plakát

Grace (2014) odpad!

Kdyby to byla jenom otřesná nuda, kde se hlavní hrdinka pořád jen někde plouží a do toho více či méně oddechuje. Ale holka kašle krev a babka jí nadává, že jak se to chová v kostele. Takže jsem se buď nudila, nebo jsem byla brutálně vytočená z demence aktérů. A to nejsou zrovna emoce, které bych chtěla v odpočinkovou neděli prožívat.

plakát

Halloween zabíjí (2021) 

Nadávat na klasický slasher s reinkarnovaným zabijákem, že je to klasický slasher s reinkarnovaným zabijákem.. double facepalmy na vás, holoto!

plakát

Happy Feet (2006) 

Tak tomuhle já vůbec nerozumím. "co to děláš s nožičkama?" "já nevím." .. a pak cože, že se zbláznil nebo co? Naprosté zklamání. Jak poprvé začal stepovat, tak mně přejel mráz trapnosti po zádech.

plakát

Hlasy (2020) 

Takové o třídu horší Conjuring. Řeknou si, že stojí proti mistryni manupulace, a ten stejně pak jde a objímá se s mrtvolou, protože věří tomu, co vidí. Příjemná konečná pointa.

plakát

Hon na vrahy (2021) (seriál) 

Dokument zachycující okolnosti a způsob polapení těch nejnebezpečnějších a nejzvrácenějších. To vše se dozvídáme přímo z úst vyšetřovatelů. Podkresleno autentickými nahrávkami z výslechů a návraty na inkriminovaná místa, kde vyšetřovatelé popisují poslední okamžiky těchhle monster na svobodě. PS: Pokud požadujete psychologickou sondu do duše každého sériového vraha, existují několikahodinové dokumenty věnující se těmto rozborům. Například o BTK jich bude zhruba tak miliarda. Nechápu co čekáte, že se dozvíte za necelých 40 minut o člověku, který vraždil desítky let. Ještě v dokumentu soustředícím se na jeden konkrétní úsek vyšetřování daných případů.

plakát

Hostel (2005) 

opravdu velmi nevkusné. Hvězda za posledních pár minut filmu,kdy hlavní aktér utíká.

plakát

Jednotka 42 - Platný hlas (2018) (epizoda) 

Tak pro nemocného v pokročilém stadiu rakoviny jdou se zásahovkou a pro 5 ozbrojených únosců tam naběhnou sami dva. #fucklogic

Ovládací panel
5 bodů