Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (186)

plakát

Sandman (2022) (seriál) 

Z těch komentářů tady by se jeden zeblil.

plakát

Extinction (2018) 

Děcka jsou prostě zkáza přežití apokalypsy. Stojí a čumí, když maji běžet. Naopak když mají zůstat na místě, tak běží přímo do zorného pole nepřítele. Piští a kňourají, když mají mlčet. Svým chováním nezabijou jenom sebe, ale i všechny okolo.

plakát

Zakletý v čase (2022) (seriál) 

Čekala jsem teda, že v tom bude víc té osudové lásky, než jen prachsprosté smíření se s osudem.

plakát

Pokušitel (2016) 

Člověk, co v komentářích psal, že nechápe proč se v dnešní době natáčí filmy s touto tématikou, by si měl vytáhnout hlavu ze zadku a rozhlédnout se kolem sebe. I když ono možná stačí rozhlédnout se v komentářové sekci u určitých filmů tady.

plakát

Takový normální kluk (2021) 

Jednu za Tannera a moji high school lásku Matthewa. Zbytek je totální rubbish a tak stupidní dialogy svět snad ještě nezažil. U úvodního prom tance jsem se upřímně zasmála, i když asi úplně ne v tom smyslu, jaký režisér zamýšlel.

plakát

Seveřan (2022) 

Objektivně za 4*, bohužel u těchto typů filmu mám problém v tom, že pak nepoznám, co je realita a co jen přelud/fantazie. Zbytečně se mi pak nedaří nechat se unášet dějem, když mám pořád pochybnosti, jestli můžu danou scénu brát jako fakt.

plakát

Hon na vrahy (2021) (seriál) 

Dokument zachycující okolnosti a způsob polapení těch nejnebezpečnějších a nejzvrácenějších. To vše se dozvídáme přímo z úst vyšetřovatelů. Podkresleno autentickými nahrávkami z výslechů a návraty na inkriminovaná místa, kde vyšetřovatelé popisují poslední okamžiky těchhle monster na svobodě. PS: Pokud požadujete psychologickou sondu do duše každého sériového vraha, existují několikahodinové dokumenty věnující se těmto rozborům. Například o BTK jich bude zhruba tak miliarda. Nechápu co čekáte, že se dozvíte za necelých 40 minut o člověku, který vraždil desítky let. Ještě v dokumentu soustředícím se na jeden konkrétní úsek vyšetřování daných případů.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Ano, když vystřelíš na medvěda, pravděpodobně se nasere a protrhne ti hrdlo. Chudáci medvíďata.