Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (59)

plakát

Bratři (2023) 

Nemůžete natočit film bez tzv. omáčky. To nejde. Celý film je slepený z výňatku důležitých okamžiků celého příběhu nalepených na sebe. Pro člověka, který nečetl knihu to musí být strašně matoucí. Výrazně mi ve filmu chyběl vypravěč, který by skokům ze scény na scénu dodal smysl. Herecké výkony byly na jedničku.

plakát

Buď chlap! (2023) 

Dvě hvězdy jsou cena útěchy za obsazení. Jinak film mě vůbec nezaujal. Nemá děj, napětí, ani se vlastně nesnaží divákovi něco předat.

plakát

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí (2022) odpad!

Film prý vznikl za účelem vzdát hold původní komedii. Ve filmu ale nic nefunguje. Komedie, příběh, ani ty facky. No řeknu to takhle, největší hold by původnímu filmu vzdali, kdyby takovou kravinu vůbec nenatočili. Zůstanu věrný Budovi a Terencovi.

plakát

Ledviny bez viny (2022) (TV film) 

Hynek Čermák si zopakoval roli z filmu Prvok, Šampón, Tečka a Karel. Jana Pidrmanová film povznesla na jinou úroveň. Za tv film za mně 4*.

plakát

Srdce na dlani (2022) 

Při rozhodování mezi třemi a čtyřmi hvězdami jsem se nakonec rozhodl pro čtyři. Ačkoliv mi ve filmu vadili růžové brýle, kterými se máme jako diváci dívat na svět okolo sebe. Děj filmu ale příjemně plyne a česká pohádka pokračuje. Výběr hereckého obsazení je více než dobrý.

plakát

K.O.MICI (2022) (pořad) odpad!

Tak tohle vůbec nefunguje. Vykrádání nápadů z Partičky v mnohem horším provedení. Trochu je podezřívám, že záběry smějících se diváků jsou z úplně jiného pořadu, jinak si to neumím vysvětlit.

plakát

Pálava - Houby (2022) (epizoda) odpad!

Seriál Ulice, který hodnotím jako odpad, je o třídu lepší než tenhle seriál.

plakát

Pálava - Štístko (2022) (epizoda) odpad!

Komediální seriál bez vtipu, humoru a v neposlední řadě komedie. Nerozumím tomu, že by se Petr Kolečko upsal takovému seriálu nebo jej propagoval.

plakát

Deep in the Valley (2009) 

Natočit "komedii" v duchu porno filmu je skutečně nesmysl. No posuďte sami.