Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (509)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Trochu z toho ční Zendaya a její tumblr posting, ale to je holt daň za posledně, kdy přednasraní nečtenáři cítili potřebu hemtat cosi o zastaralých orientalistických narativech a adorování bílých zachránců. Přejme jim, ať to pochopí aspoň tentokrát.

plakát

Barbie (2023) 

Tak já si to asi hodím rovnou, ne?

plakát

Re-Animátor (1985) 

You steal the secret of life and death, and here you are trysting with a bubble-headed coed. You're not even a second-rate scientist! ❤️❤️❤️

plakát

Apokalypsa (2006) 

Film. Myslím. Asi. Možná? S jistotou nejspíš nikdy vědět nebudem.

plakát

Menu (2022) 

Jeden Tyler vedle druhýho, koukám.

plakát

Slunce, seno, erotika (1991) 

Troška točil hodnejm srdíčkatejm lidičkám svou typickou buranskou řachandu pro nevinné zasmání, a nějak mu z toho nechtěně vylezla generační výpověď o všeurčujícím českém komplexu méněcennosti, která éru svého vzniku zachycuje s podobnou kousavou přesností jako Chytilové Dědictví. Omylem geniální. Se děsím, jakou neplánovanou satiru za deset let vykoukám z Babovřesků.

plakát

Místnost sebevrahů. Hater (2020) 

My supervillain origin story. Ideální do lockdownu, protože pokud vám snad chyběly lídy, po tomhle fakt nebudou.

plakát

Watchmen (2019) (seriál) 

You can't heal under a mask. Wounds need air. (maska to ale byla bomba, wtž)

plakát

Mrs. America (2020) (seriál) 

Když člověk čte reakce a vidí, kolik zmatenců otevřeně přiznává, že ději nerozumí na úrovni úplně základních historických souvislostí (přitom stačí mít povšechné povědomí z wikipedie, že v kolébce druhé vlny není rovnost pohlaví v ústavě, vyšla tam celosvětově vlivná knížka o stepfordkách a jako bonbonek že jedna ýbrkonzervativní káča dostala do ksichtu dortem), musí se až divit, odkud se všichni ti superznalci femynystycké hrozbi berou.