Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené seriály (8)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Když bych neměl hodnoti poslední 2série, tak je to rozhodně nejlepší - dějový - britský seriál. Ale tak po několika letech a 4postávách v pár místnostech, musí dojít nápady a sahnout ke stroji času a zapojit do děje další desítky lidí. I tak se krásně držel a rozhodně úctyhodně zakončil - "Dneska né kamaráde!"

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Seriál, který se snažilo napodobit tolik dalších, ale nikdo nikdy neuspěl. Nepřekonatelný, nejoriginálnější, nejvtipnější a nejžlutější seriál všech dob!

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Často se porovnává s Přáteli, ale to je jako srovnávat Kobru 11 s Twin Peaks. Mother je určitě originálnější a jen tak neomrzí. Jedná se o pohodový, vtipný a hlavně nápaditý seriál, kterýmu ještě pár let potrvá, než se zkazí a omeje jako Přátelé.

Black Books

Black Books (2000)

Předchůdci IT Crowd´s. Vynikající klasický Britcom.

Hale and Pace

Hale and Pace (1988)

Čistě situační humor. Každá epizoda má desítky scének od několikaminutových po 10sekundové, ale stojí to za to! 95%

Mladí v partě

Mladí v partě (1982)

šílenej britskej sitcom proti kterýmu nemam jediný výhrady! Někomu možná příjde až moc ujetej, šílenej, nelogickej a nevysvětlitelně hloupej, ale možná právě v tom je to kouzlo. 100%

Hotýlek

Hotýlek (1975)

Bohužel jsem všecky díly viděl jen jednou a od té doby se mi je nedaří sehnat zpátky, ale do teď dostávám záchvaty smíchu, když jdu věšet obraz:) zasvěcení pochopí...