Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (2 079)

plakát

Irčan (2019) 

Scorsesemu se opět povedl mafiánský majstrštyk, který se skvěle vyjímá vedle jeho Mafiánů a Casina.

plakát

Western Stars (2019) 

Můj idol největší vydal v roce 2019 nejenom album Western Stars jako ryze studiové, ale navíc ještě jako živý záznam s vystoupení ve stodole na svém pozemku.

plakát

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019) 

Rychlou a zběsilou akcí s hláškami nabitý Spin-off, kde mě pouze vadil záporák Brixon, který jakoby sem zabloudil z jiné slavné sci-fi série. Ale jako vždy:"Rodina je základ."

plakát

Mizerové navždy (2020) 

Příjemné setkání po letech s dvojicí Bad Boys. Nadupaný mix akce a skvěle načasovaných hlášek, které nenudí.

plakát

Stockholmský syndrom (2020) (TV film) 

To se vážně povedlo. Námět ze současnosti, který není nijak přitažený za vlasy, realistické zpracování a David Švehlík jsou hlavními devizami této původní televizní krimi. První polovina skvěle rozehraná a tak akorát ponurá což se o půlce druhé zrovna říct nedá. Nebýt několika přešlapů a zbytečné milostné linky ve druhé části byla by tato kriminálka přímo ukázkovým příkladem, že i u nás to umíme.

plakát

Čarovný kamínek (2019) (TV film) 

Nádherné exteriery a pěkná výprava bohužel nezachraní fakt, že díky scénáři se Čarovný kamínek vleče jakoby měl tříhodinovou stopáž a ne jen 84 minut. Ke cti budiž fakt herecké obsazení.

plakát

Princip slasti - Epizoda 10 (2019) (epizoda) 

Poslední díl celkově nedotažený. Finále, kde mělo být rozuzlení nečekané vyznělo poněkud šroubovaně. Jsem rád, že už je konec. Tvůrcům tentokráte ušlo zamaskování škodovek. Loga aut v úvodu totiž zapomněli trikoví specialisté zamaskovat černou dírou...

plakát

Ucho (1970) 

Napínavé a depresivní zároveň! Malý velký film, který vypovídá o tom, jak to tenkrát bylo víc než dobře. Výborný scénář, civilní režie a v neposlední řadě vynikající herecké výkony Jiřiny Bohdalová a Radoslava Brzobohatého.