Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (2 078)

plakát

Špinavý prachy (2014) 

Pes změní váš život....Poté, co před životem uzavřený Bob (Tom Hardy) najde v popelnici zmlácené štěně cosi se v něm zlomí a začne znovu žít. Pomalu se dozvídáme o minulosti hlavního hrdiny a stejně pomalu se spouští řetěz událostí směřující k napínavému finále. Zajímavou stavbou příběhu mě znovu Lehane svým námětem dostává do pozice vděčného diváka majícího rád psychologické kriminální drama kde se zdánlivě nic moc neděje.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Málo řečí a hodně akce! Dobré akce! Super akce....Mad Max roku 2015 je okázalou poctou postapokalyptickým vyprávěnkám let dávno minulých, kde je už vše dané a divák se, aniž by věděl, co se stalo, octne přímo uprostřes dění. V případě Šíleného Maxe se nejedná ani tak o remake původní trilogie, ale spíš ji svébytným způsobem dotváří. Mě jako fanouška původních filmů potěšily nadupané káry ovládané bizarními postavami z kterých asi nejvíce zaujme plameny šlehající kytarista. Po odkládané premiéře jsem opravdu nečekal, že se nám dostane filmu tak ryze akčního s fantastickým Tomem Hardym,drsnou Charlize Theron a film od filmu lepším Nicholasem Houltem.

plakát

Noc v muzeu: Tajemství hrobky (2014) 

Nejlepším z celého filmu je, když se objeví Hugh Jackman! Cameo jak má být....Ale to je na celý film málo.

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 1. část (2014) 

Bohužel na závěrečné části je vidět snaha studia natáhnout děj za každou cenu - v tomto případě druhou část třetího dílu.

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Hodně přepísklé rychlé a zběsilé pokračování adrenalinové série, kterému sice místy drhne motor, ale i tak jsem se výborně bavil. Sedmička má lokace za jaké by se nemusela stydět žádná bondovka. Nejlepší scény byly s agentem Hobbsem, který v podání Dwayneho Johnsona má ten správný říz. Rvačka se Stathanem, který je tentokrát hodně naštvanou zápornou postavou, je vrcholem sedmého filmu. Závěrečné rozloučení s Paulem Walkerem je nejlepší poctou jakou herec mohl dostat.

plakát

Get On Up - Příběh Jamese Browna (2014) 

Propracovaný film o legendě soulu Jamesi Brownovi ve fantastickém hereckém podání Chadwicka Bosemana. Zajímavě pospojované střípky ze života hudební legendy a hlavně pěvecká vystoupení jsou velkým kladem tohoto filmu.

plakát

Pohádkář (2014) 

Film, který se tváří že je něčím víc než ve skutečnosti je.

plakát

Mistr (2012) 

Záměrně odtažité a velice odvážné, kde vyniknou herecké výkony pánů Phoenixe a Hoffmana. Síla manipulace a přenos vlastního přesvědčení na široké masy bezmezně věřcích - ano o tom a mnohém jiném je The Master.

plakát

Pod zemí (2014) 

Ne zas tak špatný horor námětově hodně podobný "Hráčům se smrtí", kde se také hlavní postavy vyrovnávaly ze svými hříchy z minulosti. Na rozdíl od staršího bratříčka tady chybí větší psychologické prokreslení charakterů. A stačilo tak málo - z mála mohlo být ještě víc...

plakát

Interview s upírem (1994) 

Po tomhle filmu jsem změnil pohled na upíry a jim podobné! Knižní předlohu jsem nečetl, ale film je úžasný!