Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (2 082)

plakát

Ti druzí (2001) 

Nadprůměrný horror jehož základem je inteligentní scénář s promyšleným příběhem a výborně hrající Nicole Kidman...

plakát

Barbar Conan (1982) 

Víc než film samotný mě zaujal Poledourisův geniální soundtrack.

plakát

Charlieho andílci (2000) 

Oddechovka se vším všudy! Pěkné holky, řádná akce a ulítlá zábava.

plakát

jOBS (2013) 

Střípky ze života vizionáře, jakým Steve Jobs bezesporu byl, poskládané do celku tak, že jsem se ani chvilku nenudil. Herecký výkon Asthona Kutchera velmi dobrý. Většinou geniální lidé jdoucí za svojí vizí jsou dokonalí po profesní stránce ovšem nepoužitelní pro normální život. Tady mě trochu chybělo zachycení soukromí do větší hloubky.

plakát

Sezóna zabíjení (2013) 

Spousta řečí během jednoho duelu dvou mužů v drsné přírodě a ve finále se dozvíte, co už stejně dlouho víte, že válka je zlá. Trochu málo na to, že ve filmu hrají Robert De Niro a John Travolta.

plakát

Očista (2013) 

Napůl proměněná šance, kterou drží nad vodou celkem originální zvrácený nápad. Škoda, že po napadení rodiny ve svém domě negraduje více napětí, kterou by si tenhle film zasloužil.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Nervy drásající atmosféra především díky pomalu stupňovanému napětí a hrátkám se zvukem. Tahle nějak má vypadat duchařský horror. Během jeho sledování jsem zažíval nepříjemné pocity umocněné pomalu plynoucí atmosférou, výbornou režií, hereckými výkony a pečlivou výpravou.

plakát

Machři 2 (2013) 

Druzí "Machři" jsou pospojovány z rádobyvtipných situací, které nedrží pohromadě ani ten jelen, který všechny na začátku pochčije. Bohužel se opět manželka, děti a známí Adama Sandlera přišli vyblbnout před kameru. Tentokrát nějak díkybohu zapomněli na Roba Schneidera. Bez mučení, ale přiznávám, že pár míst vtipných bylo. Vrcholem mohla být zahradní party ve stylu devadesátých let. Bohužel se tak nestalo. Nejvtipnější byla místa, kde se objevil Taylor Lautner jako namachrovaný vysokoškolák. To nemělo chybu!