Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (318)

plakát

Grindhouse: Planeta Teror (2007) 

Planet Terror se mi líbila mnohem víc než Tarantinům příspěvek do Grindhouse. Byla to lahůdka, úchylnost a pitomost zároveň. Prostě skvělá pocta 'žánru':-)))

plakát

H+ (2011) (seriál) 

Dala bych tomu čtyři, ale ta webseriálová forma tomu hodně škodí...

plakát

Hannah Montana (2006) (seriál) odpad!

já se smála celou dobu... jsem holt cynik hadr, no:D (btw, vydržela jsem to 1!!! díl)

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Těch pět je asi z nostalgie:) Bylo tam plno věcí jinak než v knize, některé mi připadaly vyloženě špatně a přišlo mi, že to mění úplně celé vyznění toho, co Rowling napsala. Jinak to ale byla skvělá jízda plná akce. A poznámka na konec: Helena Bonham Carter je prostě skvělá herečka... její Hermiona byla dokonalá:) A heč, byla jsem na tom ve 2D a v originálním znění, tomu se nic nevyrovná;-)

plakát

Hellboy 2: Zlatá armáda (2008) 

Hláškující Rudoch, zaláskovaný Modrý a Liz v prekérní situaci... Vůbec není pravda, že by to bylo přeplácané, je to jen barevné;-)

plakát

Hemlock Grove (2013) (seriál) 

Po cca pěti dílech je to stále nuda k uzoufání... tu sérii tomu dám, ale zatím seriálu moc nevěřím. /// ano, po cele serii je to stale stejne spatne... Mozna jeste horsi.

plakát

Heuréka – město divů (2006) (seriál) 

prostě čtyři a půl... občas tomu něco chybělo, ale bylo toho minimum. je to další z těch kvalitních kousků;-)

plakát

Hezké vstávání (2010) 

Jako budoucí novinářku (a vlastně už i současnou:-))) a studentku žurnalistiky mě tenhle film svým obsahem zaujal. Nebyla jsem zklamaná. Harrison Ford je úplně... no, řeknu to naplno... boží a s Diane tvoří rozkošnou dvojku, kterou bych si v televizi pro to usmání po ránu určitě pustila:-) Jak napsala Galadriel - je to pohodovka, perfektně to plyne a člověk se nenudí. Povedená záležitost (jedna z nejpovedenějších v poslední době, takže čtyři hvězdičky, za které se nemusí stydět.

plakát

Hlavně nezávazně (2011) 

Maximálně dva a půl. Je to průměrná romanťárna, která je příliš protahovaná.