Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (318)

plakát

Lásky čas (2013) 

Bill Nighy byl excelentni tatka. Vzdycky, kdyz se objevil na platne, hned to ozilo. Gleeson take nezklamal. Celkove byl film opravdu zabavny, misty komicky, misty smutny, misty radostny. Proste o zivote. Slzicka ukapla a myslim, ze az to dorazi i do ceskych kin, budu na to muset jit znovu. :-)

plakát

Mrtví a neklidní (2013) 

Je to někde mezi třema až čtyřma hvězdičkama. Člověk od toho nesmí očekávat žádnou mega akci ani sofistikovaný umělecký počin. Je to oddychovka, u které se člověk vážně zasměje. Jen je škoda, že většinu těch nejlepších věcí jsme už viděli v traileru...:-/

plakát

Nádherné bytosti (2013) 

Ajajaj, tohle byla velká promarněná šance. Jediné pozitivum byly ve valné většině dobré herecké výkony. A tím to hasne, s knížkou to nemá nic moc společného (až jsem se ptala, jestli to scénáristi vůbec pochopili) a některé úpravy mi vyloženě hnuly žlučí. Prostě se to nepovedlo... a to to podle trailerů vypadalo docela nadějně. Emma Thompson a Emmy Rossum byly ve svých rolích skvělé, Ehrenreich super a korunuje to Irons. To mi dává 4 (5 i s hudbou, ale tu už počítat nesmím, nedopočítala bych se :D), ale tak vysoko jít prostě nemůžu, protože ani dobří herci mě neutáhnou na nedovařenou nudli Třeba změním názor časem s dalšími díly, ve kterých by scénáristé vytvořili jiný svět, než vytvořily spisovatelky v knihách, uvidíme... Takže minimálně zatím za 3, 50%. (kino, originální znění s titulky)

plakát

Nevědomí (2013) 

Bylo by to za čtyři, pokud by ale nebylo toho sladkého zakončení... a ten úvodní monolog mě taky zrovna nevzal. Na druhou stranu je to vizuálně úžasné a jsem fakt ráda, že jsem to viděla na velkém plátně. Ovšem do té čtyřky tomu něco malilinkato chybí. :-)

plakát

Pod kupolí (2013) (seriál) 

Zatím (po 5 dílech) to vypadá velmi nadějně. Uvidíme, jestli se to udrží.